Naći savršeni grudnjak ponekad može biti prava muka...
 Foto: iStock
Ma volimo ih sve

Tanke, okrugle, asimetrične... Koji je najpoželjniji tip grudi?

Jedan modni brend si je zadao 'vrući' zadatak te se pozabavio tipovima ženskih grudi i došao do zaključka da ih ima sedam.

Ako ste mislili da postoje samo dvije vrste grudi, one velike i male, grdo ste se prevarili. Jedan modni brend si je zadao 'vrući' zadatak te se pozabavio tipovima ženskih grudi i došao do zaključka da ih ima sedam.

Asimetrične grudi

Mnogim ženama je jedna dojka veća od druge. Najčešće je to desna. Ukoliko je razlika vidljiva, preporučuje se grudnjak u koji možete staviti umetak, te tako nadomjestiti razliku u veličini.

Oblik zvona

Ove grudi su 'tanje' na vrhu, a punije na dnu. I zato su znatno veće. Najbolje izgledaju u grudnjacima sa snažnim i velikim košaricama i širokom bretelama jer su grudi teže i za sobom povlače ramena zbog čega je potrebna vrlo snažna potpora.

Istok-zapad grudi

Ovo je tip razdvojenih dojki, odnosno onih gdje bradavice strše svaka na svoju stranu. Ove grudi najbolje izgledaju u push-up grudnjaku koji ih lagano podigne i približi.

Razmaknute

Ukoliko imate grudi između kojih je veliki razmak, onda je ovo vaša kategorija. Ovakve grudi najbolje izgledaju u grudnjaku koji se naziva balconette. On naime ima više tkanine koja će popuniti taj prazan prostor među grudima.

'Tanke' grudi

Ovaj oblik je tanji pri vrhu, puniji pri dnu, i duže su nego što su šire. Uglavnom su i relativno male. Ako imate ovkave grudi najbolje će vam odgovorati 'plunge' grudnjaci koji će ih približiti i učiniti dekolte punijim.

Foto: iStock
Bile one male ili velike, trebamo ih voljeti...

Oblik suze

Grudi u obliku suze upravo i imaju takav oblik. Okrugle su i malo punije prema vrhu, a ovom obliku također će pristajat 'plunge' grudnjak sa ili bez push-up dodataka.

Okrugle

Ovakve grudi su 'najpoželjnije' jer su podjednako 'popunjene' pri vrhu i dnu. Okruglim grudima će svaki grudnjak savršeno pristajati.

Linker
20. travanj 2024 16:04