Ne samo da se penis ljeti čini većim, veći i seksualni poriv raste.
 Foto: Istock
Tko to tamo raste

Sindrom ljetnog penisa - je li ON zaista veći ili vam je vrućina udarila u glavu

Ako malo 'prošvrljate' internetom vrlo brzo ćete naići na razne forume gdje muškarci govore kako im se čini da im je ljeti penis veći, a erekcija bolja.

Svako malo se pojavi neka priča koja se čini toliko blesava, ali s druge strane i toliko intrigantna da jednostavno morate po njoj još malo 'pročačkati'. Jedna od tih priča je zasigurno 'ljetni penis'. Ako malo 'prošvrljate' internetom vrlo brzo ćete naići na razne forume gdje muškarci govore kako im se čini da im je ljeti penis veći, a erekcija bolja. I sreći nema kraja.

- Ovo je najbolja stvar koja mi se mogla dogoditi na godišnjem. Zimi mi erekcija nikad nije kao što je preko ljeta. Čudo - samo su neki od komentara na forumima.

Iskoristite to

Većina liječnika se složila da se nekoliko čimbenika može uzeti u obzir kad je riječ o prividnom rastu penisa tijekom toplijih mjeseci.

- Kad je vani jako vruće, pijete i više vode, a tijelo se pokušava riješiti vrućine znojenjem. Ta kombinacija dovodi do oticanja tijela i kože. I to stvara dojam da su stvari veće nego inače - rekao je jedan od urologa.

Urolog Dudley Danoff kaže da je vazodilatacija vjerojatno krivac: kad je vruće krvne žile se šire, što uzrokuje porast erektilnog tkiva do maksimalnog volumena. Dodaje da postoji razlog zašto se na medeni mjesec ne ide na Sjeverni pol.

Liječnici su također naglasili da su te promjene uglavnom optičke iluzije ili manje, privremene fluktuacije. Pa zašto ih onda ne biste iskoristili?!

Porast libida

Ne samo da se penis ljeti čini većim, veći i seksualni poriv raste. Razlog leži u činjenici da se tada češće i više družimo te da veću pozornost polažemo izgledu naših tijela, a što u konačnici dovodi do veće požude.

Foto: Istock
Sad znate kako iskoristiti godišnji...

Kada je toplo i sunčano osjećamo se sretni i zadovoljni, a to blagostanje istovremeno osjećaju i naši intimni dijelovi tijela.

- Sunčevo svjetlo dokazano utječe na razinu serotonina u našim tijelima, a to je ključni neurotransmiter koji se povezuje s osjećajem zadovoljstva - kažu stručnjaci.

Linker
17. travanj 2024 04:08