Rast grudi

Postoje specijalni tretmani koji grudima vraćaju tonus i čvrstoću. Većina se tih tretmana zasniva na poticanju površinske cirkulacije, poboljšanju tonusa i elastičnosti kože.

Postoje specijalni tretmani koji grudima vraćaju tonus i čvrstoću. Većina se tih tretmana zasniva na poticanju površinske cirkulacije, poboljšanju tonusa i elastičnosti kože. Te rezultate daju uglavnom specijalne maske za grudi.

Iako ne treba očekivati čuda, dobri se rezultati postižu serijom tretmana čiji broj ovisi o vrsti problema, a u većini slučajeva potrebno je deset tretmana. U danima neposredno prije mjesečnice kao i u prvim danima menstruacije valja izbjegavati te tretmane jer su tih dana grudi osjetljivije, napete i često bolne.

Shilly Shelly: Ovaj tretman djeluje u dubljim slojevima kože potencirajući sintezu kolagena. Bit tretmana je gumasta ljepljiva masaža koja aktivira uspavani sloj kože stimulirajući biološku funkciju.

Tretman čokoladom zapravo je tretman na bazi kakaa, predviđen za lice i za tijelo. Sastojci kakao maske djeluju u borbi sa slobodnim radikalima.

Enjoy Grapes je tretman koji djeluje u kombinaciji kreme za masažu i maske za obloge. Ekstrakti grožđa i nježan miris mošta koji se koriste u tretmanu donose osjećaj blagostanja cijelom tijelu.

Spa Aromatique tretman ujedinjuje piling, masažu specijalnim vrstama esencijalnih ulja i detoksificirajuću gumi-masku za tijelo. Savršen je za izbacivanje viška tekućine i toksina iz tijela, opuštanje i učvršćivanje tijela (pa i grudi). Recepti iz kućne radinosti

Avokado za dekolte: Koža vrata i dekoltea je vrlo tanka i osjetljiva. Za prevenciju bora jednom tjedno napravite oblog od mesa polovice avokada. Ostavite da djeluje dvadesetak minuta i zatim isperite toplom vodom.

Papaja: Služi kao izvor enzima papaina koji razgrađuje bjelančevine. Papain uklanja otvrdnulu kožu bez oštećivanja tkiva pa je prikladan čak i za vrlo osjetljivu kožu. Papajino ulje danas se koristi u mnogim proizvodima, a koža njegovana njima svježa je i ružičasta. Masku od papaje možete napraviti i sami kod kuće (izmiksajte meso ploda, nanesite na grudi i ostavite da djeluje pola sata).

Lubenica je bogata vitaminima (C i A, tiamin i betakaroten) te antioksidansom likopenom. Zato se i koristi u tretmanima ljepote. Za masku od lubenice, koja će vašim grudima dati novi sjaj, dovoljno je da očistite dvije kriške lubenice od koštica i kore.

Izvor:moda.hr

Linker
18. travanj 2024 21:35