Prva smotra održat će se u zagrebačkoj Laubi.
 Foto: iStock
Prva revija vina hrvatskih autohtonih sorti

Predstavite i vi svoje vino autohtone sorte vinove loze

Hrvatska poljoprivredno-šumarska savjetodavna služba poziva zainteresirane proizvođače vina autohtonih sorata vinove loze da izlažu na reviji, sudjeluju na ocjenjivanju vina i budu dio ove jedinstvene vinske priče.

Hrvatska poljoprivredno-šumarska savjetodavna služba organizira prvu reviju vina hrvatskih autohtonih sorata pod nazivom "VINA od DAVNINA", koja će se održati 13. i 14. travnja 2018. u Zagrebu, u prostoru Art galerije Lauba.

Cilj manifestacije "VINA od DAVNINA" jest proizvođačima i potrošačima ukazati na važnost vina autohtonih sorata na hrvatskoj vinskoj sceni, poticati ih na proizvodnju i potrošnju istih, te raditi na poboljšanju kakvoće i prepoznatljivosti autohtonih vina, sa željom brandiranja Hrvatske kao autentične vinske zemlje.

Stoga Hrvatska poljoprivredno-šumarska savjetodavna služba poziva zainteresirane proizvođače vina autohtonih sorata vinove loze da izlažu na reviji, sudjeluju na ocjenjivanju vina i budu dio ove jedinstvene vinske priče.

Sve informacije zainteresirani vinari mogu dobiti u svakom uredu Hrvatske poljoprivredno-šumarsko savjetodavne službe ili na njihovim web stranicama.

Linker
19. travanj 2024 21:27