Pravila Instagram natječaja: 'Osvoji Vichy Liftactive Supreme dnevnu i noćnu kremu'

01. prosinac 2012.

 

Članak 1: ORGANIZATOR


Natječaj "Osvoji Vichy Liftactive Supreme dnevnu i noćnu kremu!“ raspisuje: HANZA MEDIA d.o.o. Koranska 2, Zagreb, OIB79517545745 (u daljnjem tekstu Organizator).

Instagram ne sponzorira, administrira i ni na koji način ne podržava ovu promociju te ona s njim nije ni na koji način povezana. Ulaskom u Natječaj, potvrđujete da ste suglasni s ustupanjem svojih podataka Organizatoru, a ne Instagramu.

 

Članak 2: TRAJANJE I SVRHA NATJEČAJA

Nagradni natječaj raspisuje se u svrhu promocije Organizatora. Nagradni natječaj traje od 9. rujna 2017. godine do 15. rujna 2017. godine na Instagramu (https://www.instagram.com/)


Članak 3: FOND NAGRADA KOJI UTVRĐUJE ORGANIZATOR


Fond nagrada sastoji se od 2 Vichy paketa, koji uključuju:

1 x Liftactiv Supreme dnevna krema

1 x Vichy Liftactiv Supreme noćna kremaČlanak 4: PRAVO SUDJELOVANJA


Pravo prijave za sudjelovanje u ovom nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe iz Hrvatske, osim zaposlenika Organizatora kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća). Osoba koja se prijavljuje slaže se da se ista objavi u izdanjima Organizatora.

 

Članak 5: PRIJAVA SUDJELOVANJA U NAGRADNOM NATJEČAJU

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe iz Hrvatske koje u periodu trajanja natječaja:

 

  1. Na svoj javni Instagram profil postave fotografiju koja pokazuje kako brinu o koži lica, uz #zivimhr i #vichyhrvatska
  2. Prate Instagram profile @zivim.hr i @vichyhrvatska.

 

Navedeno je potrebno izvršiti u razdoblju od 8. rujna  2017. godine do 15. rujna 2017.

Organizator natječaja je ovlašten na temelju diskrecijske procjene u bilo kojem trenutku i bez obrazloženja diskvalificirati bilo kojeg sudionika ako isti krši zakonske propise koji su na snazi u Republici Hrvatskoj ili svojim postupcima narušava ugled ili šteti interesima Organizatora. Sudionici nagradnog natječaja, prihvaćanjem pravila sudjelovanja u potpunosti se odriču bilo kakvih potraživanja od Organizatora na osnovi naknade bilo kakvog oblika troška ili štete koja bi mogla nastati prilikom ispunjenja zadatka koji je propisan ovim pravilima.

 

Članak 6: PROGLAŠENJE POBJEDNIKA NATJEČAJA

Prijave se primaju u periodu između od 8. rujna 2017. godine do 15. rujna 2017.. U 12:00h. Prijave dobitnika mogu biti objavljene u izdanjima Organizatora. Moguće je sudjelovati s najviše dvije prijave po kriteriju korisničkog imena na Instagramu. Po završetku prijava, žiri sastavljen od zaposlenika Organizatora, prema kriteriju kreativnosti prijava odabrat će 2 dobitnika.

Njihova će se ime, prezime i grad objaviti 15. rujna 2017. na web adresi živim.hr.  Dobitnici osvajaju nagradu iz članka 3 ovih Pravila. Dostavljanjem podataka u skladu s člankom 5 Pravila, sudionici pristaju da njihova imena i prezimena i podaci budu javno objavljeni te pristaju na ostale uvjete definirane ovim Pravilima.

 

Članak 7: PREUZIMANJE NAGRADE

Dobitnici ovog natječaja bit će obaviješteni o dobitku nagrade putem Instagrama, u roku od 24 sata od završetka natječaja. Dobitnici u roku 10 dana moraju na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. dostaviti sljedeće podatke: ime i prezime, adresa stanovanja, korisničko ime na Instagramu. Ako dobitnik u roku od 10 dana ne dostavi navedene podatke, nagradu neće moći realizirati. Nagrada je neprenosiva na treću osobu.

 

Članak 8: SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU

Sudionici ovog nagradnog natječaja ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora.  Prijavom sudjelovanja u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju Pravila ovog natječaja.

Autor svakog prijavljenog materijala slanjem svoje prijave jamči da sva autorska prava na prijavljenom rješenju (svi vizuali/slike/videa/tekstovi/slogani) pripadaju njemu, da na njemu nema tereta te da ista nisu ograničena ili prenijeta u korist bilo koje treće fizičke ili pravne osobe.

Organizator sve prijavljene materijale uz potrebne dorade i pismeni pristanak sudionika može koristiti za oglašavanje u svim medijima (televizija, novine, Internet, radio), ali ih nisu obvezni koristiti u reklamne svrhe.

Sudionici se dostavom materijala za natječaj odriču bilo kakvih daljnjih potraživanja prema po bilo kakvoj osnovi.

 

Članak 9: POGREŠNE I NEREGULARNE PRIJAVE

Pogrešne ili nepotpune prijave su nevažeće i ne daju pravo podnositeljima ni na kakvu naknadu ili na sudjelovanje u nagradnom natječaju.

Sve prijave i glasovi zaprimljeni korištenjem bilo kakvih zlonamjernih programa i web servisa biti će uklonjeni, kao i sve prijave i glasovi stečeni bilo kojim drugim sumnjivim i neregularnim metodama, a koje sudioniku omogućuju nepoštenu prednost pred drugim sudionicima.

 

Članak 10: PUBLICITET

Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se njihovi materijali, njihova imena i prezimena, ostali podaci te fotografije mogu od strane Organizatora objaviti i koristiti bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.

Sudionik sudjelovanjem u nagradnom natječaju pristaje da njegovi osobni podaci budu korišteni za provođenje bilo kakvih promotivnih aktivnosti Organizatora, sukladno čl. 21. Zakona o zaštiti osobnih podataka (NN 103/03, 118/06,41/08, 130/11).

 

Članak 11: OBJAVA POBJEDNIKA NATJEČAJA

Imena dobitnika, odnosno autora kreativnih odgovora na nagradno pitanje, bit će objavljena na Instagram profilu portala Živim (https://www.instagram.com/zivim.hr) i na web adresi zivim.hr  15. rujna 2017. godine.

 

Članak 12: POREZI

Pobjednici natječaja ne snose nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

 

Članak 13: U SLUČAJU SPORA

U slučaju spora između Organizatora i sudionika nagradnog natječaja nadležan je sud u Zagrebu.

 

Članak 14: MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj može biti prekinut ili izmijenjen u bilo kojem trenutku prema odluci bez posebnog obrazloženja.

HANZA MEDIA d.o.o.

 

Teme
Linker
20. prosinac 2020 01:35