Priključite se i vi
 Getty Images/iStockphoto
Energetsko čišćenje

Online radionica: Naučite tehniku koja potiče pozitivne promjene

Izuzetno je povoljno povremeno provesti postupak energetskog čišćenja prostora, da istjeramo staru (i ustajalu) energiju i napravimo mjesta za novu!

Znate li što je to energetsko čišćenje prostora? Želite li naučiti ovu moćnu tehniku?
Vjerujem da je ovaj pojam većini ljudi koji se ne bave feng shuiem nepoznat i stvara samo veliki upitnik nad glavom. A ipak... svi već znamo da je baš sve energija - to su nam davno dokazali i Einstein i kvantni fizičari. I isto tako su dokazali da baš sve utječe jedno na drugo.

Sve je satkano od energije

Pa ako je sve energija, onda je i naš dom satkan od energije, kao i mi sami. I kao što mi energetski utječemo na naš dom, tako i on (snažno) utječe na nas. Taj svoj dom mi redovito čistimo i osjećamo se odmah ugodnije kad je očišćen. No rijetko tko od nas je svjestan da bi bilo jako dobro i korisno očistiti i ENERGIJU svojeg prostora. Jer energija ljudi, događaja i emocija doslovno se upija u zidove i predmete. Djeca su izrazito svjesna toga, pa primjerice ne žele da operemo njihovu omiljenu dekicu, jer su je doslovno "impregnirali" svojom energijom. No za razliku od dekice u koju su u djeca utisnula dobru energiju, zidovi u našem stanu upili su sve i svašta, pogotovo ako je kuća stara.

Za nove događaje

I zato je izuzetno povoljno povremeno provesti postupak energetskog čišćenja prostora, da istjeramo staru (i ustajalu) energiju i napravimo mjesta za novu! Energetskim čišćenjem doslovno pravimo mjesta za nove događaje koje želimo u svojem životu. Drevni narodi, kao i mnoga plemena, osjećali su i razumjeli ovu potrebu pročišćavanja prostora i najčešće su to činili dimom biljki poput tamjanovca ili kadulje i snažnim zvukovima poput bubnjanja.

Energetsko čišćenje (postupak najčešće traje 2-3 sata), svatko ga može naučiti i najbrži je način da potaknete pozitivne promjene! Centar SRETAN DAN upravo je lansirao online radionicu u kojoj možete (kod kuće, u svom tempu) naučiti ovu moćnu tehniku i od sada uvijek imati taj dragocjeni alat "u svojem džepu" da njime pomognete i sebi i bliskim osobama. Želite li i vi kratkim postupkom pokrenuti pozitivne promjene? Sve o radionici i promotivnom popustu koji vas očekuje samo do 30. srpnja. doznajte OVDJE

http://sretan-dan.hr/energetsko-ciscenje-online/



Linker
25. travanj 2024 18:12