Kad imaš problem, potražiš primjereno rješenje, zar ne?
 Foto: Istock
Niste same

O ovom problemu većina žena ne želi razgovarati, a pomoći ima...

Istraživanja pokazuju da se svaka četvrta žena u dobi između 35 i 45 godina susreće s laganom inkontinencijom.

Nemogućnost zadržavanja mokraće najčešće se događa pri kašljanju, smijanju, plesanju ili saginjanju. Osjećaj srama, zabrinutost, pa čak i gubitak ženstvenosti, samo su neke od briga s kojima se svakodnevno nose žene sa simptomima lagane inkontinencije.

Dobra vijest

Istraživanja naime pokazuju da se svaka četvrta žena u dobi između 35 i 45 godina susreće s ovim problemom. Lagana inkontinencija je česta poslije poroda, a događa se i u starijoj dobi. Starenje mišića mokraćnog mjehura dovodi do smanjenja kapaciteta mjehura za pohranu urina.

Nakon menopauze žene proizvode manje estrogena, hormona koji pomaže zadržati sluznice mokraćnog mjehura. S manje estrogena, ta se tkiva mogu pogoršati, što dovodi do inkontinencije.

Porod pak može oštetiti dno zdjelice, koje se sastoji od mišića i drugih tkiva, a pomaže u održavanju organa poput maternice, mjehura i crijeva u ispravnim položajima tako da funkcioniraju ispravno.

Porod može također utjecati na mišiće i živce koji kontroliraju mjehur i mokraćnu cijev. Sve to može dovesti do spontanog mokrenja.

Dobra vijest je da će se ovo, tijekom vremena, poboljšati, a dok se to ne dogodi isprobajte liniju proizvoda Seni Lady. Ovi prozračni ulošci za žene ispunit će očekivanja čak i najzahtjevnijih korisnica - prozračni su, odlično upijaju, za kožu neagresivni, ne sadrže lateks i djelotvorno sprječavaju razvoj neugodnih mirisa.

Foto: Istock
Uz Seni Lady uloške opet ćete se glasno smijati... Bez straha!

Konačno se glasno smijem

U učinkovitost ovih uložaka se uvjerila i poduzetnica Sonja Z. (50) koja Seni Lady uloške za laganu inkontinenciju koristi već godinu dana. S ovim problemom se, kaže, nosi već nekoliko godina.

- Kašljanje stisnutih koljena, suzdržano smijanje, strepnja od fizičkog napora… Mali problem za mene je bio najveći na svijetu - započinje Sonja svoju priču.

Dodaje da je prvo počela koristiti obične dnevne uloške.

Problem lagane inkontinencije se najčešće pokušava riješiti korištenjem običnih higijenskih uložaka, koji mogu biti privremeno, ali svakako nisu primjereno dugoročnije rješenje, ponajprije zbog nedostatna kapaciteta upijanja. U to se Sonja i sama uvjerila.

- Ti ulošci nisu dovoljno upijali. Jasno sam mogla vidjeti trag mokraće na gaćicama, a o neugodnom mirisu da ne pričam. Nije možda bio toliko intenzivan koliko sam ga ja stalno osjećala. I jedva sam čekala doći kući i presvući se - kaže.

Otkako je otkrila Seni Lady uloške konačno se opet glasnije smije.

- Diskretni su, ne sputavaju me, super upijaju i ne osjeti se neugodan miris. Presretna sam - zaključila je Sonja.

I vi se možete glasno smijati. Isprobajte Seni Lady uloške za laganu inkontinenciju koji će vam itekako olakšati život.

Seni Lady ulošci savršeno su rješenje za laganu inkontinenciju. Veliki izbor veličina omogućuje vam da pronađete optimalan proizvod za svoje osobne potrebe. Ulošci također nude pouzdanu zaštitu, osjećaj suhoće, udobnost, pogodnost, smanjenje neugodnog mirisa...

Promo

Linker
20. svibanj 2024 16:35