FOTOGRAFIJE: ARISARA_TONGDONNOI GETTY IMAGES/ISTOCKPHOTO
Živim.hr
Živim.hr
Od četvrtka

Novi broj magazina ‘100 posto prirodno‘

12. srpanj 2021.
Naučite sve o origanu, najboljem biljnom antibiotiku. Donosimo i recepte za najbolje domaće sladolede koje lako možete napraviti sami

Jeste li za čašu sirutke? Priznajte da vam to nije padalo na pamet. Ali, nakon što doznate sve o dobrobitima toga napitka, promijenit ćete mišljenje. Sirutka se, zahvaljujući sve većem zanimanju za zdravu prehranu i prirodne lijekove vraća u modu. Pogotovo, nakon najnovijih istraživanja koja su potvrdila njene dobrobiti. Doznajte sve o tome u novom broju magazina 100 POSTO PRIRODNO.

Najbolji biljni antibiotik

Ako vas muči nizak tlak, naučit ćete što možete poduzeti i kako si pomoći. Imamo i brza rješenja za dizanje nakon naglog pada tlaka. Donosimo i recepte za najbolje domaće sladolede koje možete napraviti sami i recepte za malo drugačije limunade. Naučite i sve o origanu, najboljem biljnom antibiotiku. Naučit ćete i napraviti sami svoju kremu za sunčanje.

Sve o narodnim lijekovima, ljekovitom bilju i životu u skladu s prirodom u novom broju magazina 100 POSTO PRIRODNO, na kioscima je od četvrtka, 15. srpnja.

Teme
Linker
22. rujan 2021 13:46