Glumica je bila jedna od sudionica konferencije Kineziološkog fakulteta na temu Tjelesna aktivnost i zdravlje.
 Foto: Promo
Tajna zdravlja

Mila Elegović brine o svom srcu, a vi?

Na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu održana je debata u kojoj je sudjelovala i naša popularna glumica.

Glumica Mila Elegović otkrila je tajnu svog zdravlja i idealne tjelesne forme. Mila koja uz glumački talent pažnju privlači atraktivnim izgledom sudjelovala je u jedinstvenoj debati na Međunarodnoj konferenciji Tjelesna aktivnost i zdravlje koja se ovog vikenda održala na Kineziološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Uz bok uglednom akademiku Davoru Miličiću, vd. ravnatelja Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo Ranku Stevanoviću, te prof. dr. sc. Igoru Jukiću, Mila je predstavila vlastita iskustva, navike i aktivnosti koje joj pomažu u očuvanju zdravlja te prevenciji nastanka bolesti srca i krvnih žila.

„Sretna sam da mogu promovirati vrijednosti koje uključuju zdravlje, odgovornost prema tijelu i traženje najboljeg od sebe za sebe.“ pohvalila se naša popularna glumica koja je okupljenima ispričala na koji način brine o svom zdravlju. Pravilna prehrana, puno hodanja, obična voda i redovita tjelovježba - njezina su preporuka.

Inače, međunarodna konferencija Tjelesna aktivnost i zdravlje održava se pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović, s ciljem promjene zastrašujućih podataka koji ukazuju kako su za čak 50 posto smrti u Hrvatskoj odgovorne upravo bolesti kardio-vaskularnog sustava. Na ovogodišnjoj konferenciji je sudjelovalo više od 300 uglednih stručnjaka iz cijelog svijeta.

Linker
17. travanj 2024 01:20