Profesor Baltazar stalna je inspiracija za djecu
 MSU
Radionica u MSU

MALI I VELIKI Djeca rade stroj profesora Baltazara

Mališani će pogledati izložbu Od imaginacije do animacije: šest desetljeća Zagreb filma te nakon toga dati mašti na volju i razvijati kreativnost i timski rad

U okviru obiteljskog programa Mali i veliki koji se održava svake prve subote u mjesecu u Muzeju suvremene umjetnosti Zagreb, Avenija Dubrovnik 17, i uključuje djecu u dobi od pet do 13 godina u pratnji odraslih osoba pripremili su program vezan uz izložbu Od imaginacije do animacije: šest desetljeća Zagreb filma. Nakon razgledavanja izložbe djeca će izrađivati stroj profesora Baltazara.
Na radionici se razvijaju kreativnost i timski rad te stječu nova znanja kroz nadahnutu igru malih i velikih.

Prijavite se na vrijeme

Okupljanje je na recepciji Muzeja u subotu, 7. ožujka 2020., u 11.30 sati. Radionica traje dva sata. Cijena programa je 10 kuna po osobi, a materijal i pribor su osigurani. Zbog ograničenog broja sudionika, prijave za radionicu su obavezne, a šalju se na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do petka 6. ožujka u 15 sati, sa sljedećim informacijama: ime, prezime i dob djeteta te broj telefona za kontakt.

Linker
19. travanj 2024 09:55