Je li i vama više dosta tog napornog unutarnjeg glasa?
 Foto: Centar Meleta
OTVORENO PREDAVANJE - SAMOKRITIKA

Kako se nositi s 'unutarnjim' kritičarem koji nam ne dopušta uživati u životu?

Kada si ne osiguramo dovoljno podrške od naše okoline, kada izostaju aktivnosti koje su nam dragocjene i kada našim ritmom vlada glas koji govori "moraš bolje/više", "ti to ne možeš", "nećeš uspjeti…", naša svakodnevica postaje napor.

Subota, 17.11.2018.

18:30 - 20:00 sati

Centar Meleta, Črnomerec 46 , Zagreb

Predavačica:

Mihaela Richter, savjetovanje po integrativnoj tjelesno-orijentiranoj metodi

Prijava je obavezna.
Rok
prijave je petak, 16.11.2018., a broj polaznika je ograničen.
Prijave na:

  • e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  • mob: 098 992 90 32, Mihaela Richter

Čežnja za srećom nam je svima poznata te vjerojatno znamo trenutke dubokog i mirnog zadovoljstva kada se neovisno o vanjskim utjecajima osjećamo ispunjeno i sigurno. Zašto su ti trenutci su toliko rijetki? Što nam stoji na putu da pronađemo sklad unutar sebe i blagostanje u svijetu oko nas?

U suštini to je potraga za svim svojim unutrašnjim kritikama, starim neisplakanim bolima, neizraženim bjesovima i frustracijama koji kada ih uspijemo otpustiti otkrijemo snagu i zadovoljstvo.

Kada si ne osiguramo dovoljno podrške od naše okoline, kada izostaju aktivnosti koje su nam dragocjene i kada našim ritmom vlada glas koji govori "moraš bolje/više", "ti to ne možeš", "nećeš uspjeti…", naša svakodnevica postaje napor. To je glas unutrašnjeg kritičara/ke koji nas maltretira i ne dopušta nam da uživamo u malim i veliki uspjesima i odnosima koje imamo.

Što možete očekivati?

Na predavanju ćemo predstaviti osnovnu mapu psihološkog razvoja osobe te prikazati kako različite okolnosti i traume u našem odrastanju mogu dovesti do sadašnjeg osjećaja manje vrijednosti, nesigurnosti, depresije ili stalnog nezadovoljstva i unutrašnje samokritike. Isto tako predstavit ćemo načine kako osoba kroz vlastiti rad i razvoj može postepeno doći do snage i autonomije kao osnove svake sigurnosti.

U predavanju ćemo koristiti osnove teorije i prakse koje se koriste u tjelesno-orijentiranoj terapiji.

Predavanje je namijenjeno svim odraslima koji su već uključeni u terapijski rad ili imaju interes za njega.


MIHAELA RICHTER

Mihaela Richter je tjelesno-orijentirana terapeutkinja koja je završila šestogodišnju edukaciju u Centru za integrativni razvoj te je profesorica filozofije i povijesti umjetnosti. Sa svoje tri kolegice vodi Centar Meleta, te s timom stručnjaka terapeuta je pokrenula program Svjesno roditeljstvo koji se bavi edukacijom roditelja.

Mihaelin primarni fokus rada je individualni terapijski rad s odraslima, te grupni rad s odraslima kroz iskustvene radionice Praksa. U svoj rad unosi dugogodišnje znanje iz plesne prakse 5 ritmova, te Core Energetics i TRE vježbi. Duboko vjeruje da odnos koji imamo sa samim sobom određuje sve druge odnose koje kreiramo u životu.

www.centarmeleta.com

Linker
20. travanj 2024 01:03