Intimni zapisi

Jeste li već pročitali Šalabahter Života Danijele Martinović?

Pjevačica u Šalabahteru Života iznosi svoje životne situacije i razmišljanja, neostvarene želje te na duhovit način piše o prevrtljivoj ženskoj naravi koja je najizraženija u razdoblju PMS-a.

Glazbenica Danijela Martinović izdala je dugoočekivanu knjigu osobnih i krajnje intimnih zapisa Šalabahter života. Iako je u svojoj glazbenoj karijeri u brojnim intervjuima otvoreno govorila o svom privatnom životu, iskrenost koju donosi Šalabahter Života iznenađuje čitatelje te nikoga nije ostavio ravnodušim.

Šalabahter Života je nastao u kratkom vremenskom razdoblju od tri mjeseca. Zapisivala je kad god bi osjetila nalet nečega neobjašnjivog i čarobnog, u dva u noći, na salvete, na stolnjake, gdje god bi se zatekla, jer inspiracija nije kucala - ona je provaljivala.

Danijela otkriva kako u teškim trenucima nije očajavala nego jednostavno zaoštrila olovku i pisala.


U Šalabahteru Života iznosi svoje životne situacije i razmišljanja, neostvarene želje te na duhovit način piše o prevrtljivoj ženskoj naravi koja je najizraženija u razdoblju PMS-a. U dijelu #Misli svojom glavom obraća se pojedincu s porukom da malim promjenama, pozitivim stavom te zauzimanjem za drugoga mijenjaja sebe pa tako i svijet na bolje.

Baš kao što su životi satkani od različitih doživljaja i emocija tako je i Šalabahter odraz duše jedne naizvana krhke, a iznutra tako snažne žene koja u emocionalno nabijenim trenucima, pisanjem poezije, pronalazi svoj mir. Da Danijelin Šalabahter Života ima poetsku težinu potvrdio joj je doktor književnosti Ivan Majić, koji joj je priznao da je otkrila svoj skriveni kovčeg s blagom, kojeg je cijelog života imala na tavanu. Pozitine kritike dobila je od brojnih kolega kao i prijatelja koji su je ohrabrili da objavi svoj Šalabahter Života.


Knjigu ovih čarobnih poetskih zapisa Šalabahter Života izdao je Europapress Holding, a može se kupiti u Tisak Media centrima te Algoritam MK knjižarama po cijeni od 99 kuna.

Linker
18. travanj 2024 01:11