FOTOGRAFIJE: SHUTTERSTOCK
VEĆI INTERES

HZJZ: U Zagrebu dodatni termin za cijepljenje u subotu

Cijepit će se u Školi narodnog zdravlja „Andrija Štampar“, Rockefellerova 4, u subota 6. studenoga 2021. od 10 do 14 sati

Hrvatski zavod za javno zdravstvo (HZJZ) izvijestio je da je, zbog povećanog interesa građana za cijepljenje u protekla dva tjedna, organizirao dodatni termin za cijepljenje protiv covida-19 u subotu u Školi narodnog zdravlja „Andrija Štampar“, bez naručivanja i najave.

Cijepit će se u Školi narodnog zdravlja „Andrija Štampar“, Rockefellerova 4, u subota 6. studenoga 2021. od 10 do 14 sati, bez naručivanja i najave, a bit će sve doze i sva cjepiva protiv covida-19.

- Odaziv na cijepljenje u proteklih nekoliko dana i sve veći interes za cijepljenje dokazuju kako su građani prepoznali važnost cijepljenja kao jedini način da zaštite sebe i ljude oko sebe. Rekordne brojke novooboljelih i punjenje kapaciteta bolnica možemo smanjiti isključivo cijepljenjem. Siguran sam da svi možemo i više i bolje i zato pozivam sve građane da se odazovu na cijepljenje i da mirnije uđemo u dugu zimu koja je pred nama - istaknuo je ravnatelj HZJZ-a Krunoslav Capak.

Linker
22. travanj 2024 13:34