Baš fora!

Fructal vodi 10 obitelji iz Hrvatske u Gardaland

Svih 10 obitelji dobit će dvodnevni obiteljski izlet u Gardaland, zajedno s prijevozom, noćenjem s polupansionom u hotelu te ulaznicama za Gardaland i Sea life.

Poznati su dobitnici glavnih nagrada Fructalove nagradne igre Fructal Classic, koja je u Hrvatskoj održana od 21. ožujka i 20. svibnja 2016. Zahvaljujući Fructalu tako će 10 obitelji iz Hrvatske dobiti priliku posjetiti Gardaland. Svih 10 obitelji dobit će dvodnevni obiteljski izlet u Gardaland, zajedno s prijevozom, noćenjem s polupansionom u hotelu te ulaznicama za Gardaland i Sea life.

Veliki odaziv

Nagradna igra imala je izniman odaziv, a svi potrošači koji su poslali 6 poklopaca Fructal Classic dobili su obiteljsku društvenu igru „Skriveni voćnjak, koja na zabavan način obrazuje igrače o prirodi i voću.

Potiču druženje

Tvrtka Fructal na taj način želi potaknuti druženje prijatelja i obiteljskih članova koje u današnje vrijeme često zanemarujemo zbog užurbanosti, elektroničkih uređaja i brzog tempa života.

Fructal će se i dalje truditi graditi dugoročne i prisne odnose s potrošačima na hrvatskom tržištu i to putem različitih aktivnosti i projekata u kojima će potrošači moći sudjelovati.

Linker
23. travanj 2024 15:28