Filmska noć

 FOTOGRAFIJE: PR
Kultno kaubojsko selo

Filmska noć u Roswellu, goranskom Divljem zapadu!

Kaubojsko Roswell selo očekuje ultra atraktivna filmska večer uz logorsku vatru

Kultno kaubojsko Roswell selo, goranski Divlji Zapad, u ovoj turističkoj sezoni pruža niz zanimljivosti svojim vjernim posjetiteljima, a ove ih subote, 4. lipnja, očekuje ultra atraktivna filmska večer uz logorsku vatru.

Bit će prikazan animirani film "Nesavršeni robot Ron" o dječaku Barneyu koji svijet dijeli na one koji posjeduju vlastitog robotskog frienda i one koji ga nemaju. Najbolji prijatelj u obliku savršenog digitalnog uređaja, koji može hodati, razgovarati te je stvoren da bude savršeni pratilac, nešto je što Barney jako dugo želi. No kada ga napokon dobije, shvati da je njegova verzija... malo drugačija.

Ron je robot s urnebesno smiješnim smetnjama koje će obojicu lansirati na nezaboravno putovanje iz digitalnog doba, gdje će se dječak i robot upoznati s izazovima, ali i neizmjernim prednostima istinskog prijateljstva.

Svakako se savjetuje ponijeti toplu dekicu i preporučuje se odjenuti slojevito jer filmska projekcija na otvorenom započinje u 20:30 sati, a noći u Gorskom kotaru su osvježavajuće. Ulaznice se mogu kupiti putem kino.hr stranice ili od 19:30 u kaubojskom selu Roswell.

Prije same projekcije posjetitelji mogu iskušati svoje vještine u bacanju potkove, baratanju lukom i strijelom, lasom ili praćkom, potezanju konopa, skakanju u vrećama, piljenju trupaca, obaranje ruku ili pak pucanju iz Winchesterke i colta. Radno vrijeme Roswell sela od petka do nedjelje i praznicima je od 11 sati.

image

Filmska večer

FOTOGRAFIJE: PR



Panoramska vožnja jezerom Bajer

Ne propušta se ni jedinstvena vožnja atraktivnim turističkim brodićem Sv. Anton po jezeru Bajer. Neodoljiv panoramski pogled na božanstvenu prirodu fužinarskog kraja i raskošne planine koje su obgrlile jezero Bajer osigurat će nezaboravno iskustvo za cijelu obitelj. Organizirane vožnje tijekom subote i nedjelje na rasporedu su u 14 h, 15 h, 16 h i 17 h. Potrebno je doći do pristaništa malo ranije gdje se mogu kupiti i karte.

Teleportirajte se u vrijeme Divljeg zapada, zaronite u utrobu Majke Zemlje u špilji Vrelo i uživajte u Općini Fužine, goranskom zelenom raju! Više informacija o bogatom vikend programu i ostalim sadržajima fužinarskog kraja potražite na Facebook stranicama Ureda za turizam Općine Fužine @tfuzine.

Linker
16. travanj 2024 06:48