Getty Images
Narodna i tradicionalna medicina

Drukčiji pristup zdravlju i vitalnosti

Od četvrtka, 17. prosinca, u prodaji novi broj Doktora plus na čak 100 stranica: sve od drevnim istočnjačkim metodama dijagnostike i liječenja

Drevne istočnjačke medicinske metode dijagnostike i liječenja, kao i herbalna medicina, razlikuju se od zapadnjačke. U fokusu i pristupu liječenju nije bolest, nego energija i ravnoteža, odnosno uspostava poremećene ravnoteže ili energije kao put do izlječenja ili ublažavanja tegoba.

Savršen spoj

Naravno, klasična moderna medicina je nezamjenjiva, ali kombinacija s drukčijim pristupima i filozofijama, u prvom redu s kineskom tradicionalnom medicinom i ajurvedom, stvara savršen spoj i cjelinu. Ne isključuju se, kako bi se možda moglo površno zaključiti, nego baš suprotno - nadopunjuju. Damo li šansu i drukčijem pristupu zdravlju i bolesti, možemo samo biti na dobitku.

Životna energija

Sve od drevnim istočnjačkim metodama dijagnostike i liječenja donosi novi Doktor plus. Doznajte sve o kineskoj medicini i pristupu po kojem svaka hrana ima svoju narav i vezu s određenim organom. Naučite sve o superbiljkama. Kuzu, ginseng, maca, goji.... koje su njihove karkakteristike i namjena. Ajurveda će vam otrkriti kojem tipu pripada vaša životna energija, a ključ dugovječnosti dolazi iz Japana.

Nemojte propustiti: Doktor plus - Narodna medicina, na čak 100 stranica, u prodaji od četvrtka, 17. prosinca!

Linker
10. travanj 2024 13:56