Dragana Olujić i gosti

 MILAN SABIC
Hrana i tehnologija

Dragana Olujić proslavila 10. godišnjicu rada te najavila prvu nutricionističku aplikaciju u Hrvatskoj

23. veljača 2023.
Nutricionistica Dragana Olujić ovih dana ima puno razloga za slavlje

Splitska nutricionistica Dragana Olujić proslavila je 10. godišnjicu rada, a zabava povodom rođendana okupila je brojna poznata lica. Prvotimci Hajduka Lovre Kalinić, Stefan Simić, Josip Elez i Anthony Kalik, jedriličari Tonči Stipanović i Filip Jurišić, taekwondo borac Toni Kanaet te više od stotinjak uzvanika došli su na proslavu rođendana prvog prehrambenog savjetovališta u Dalmaciji.

image

Dragana Olujić

MILAN SABIC

Voditeljica Ines Nosić osvrnula se na proteklih 10 godina i vrijeme kada je malo tko znao nešto o nutricionizmu. Danas se svijest o pravilnom prehrambenom ponašanju itekako promijenila, a Dragana sa svojim timom je kroz sve ove godine prehrambeno obrazovala više tisuća klijenata.

- Želim zahvaliti mojim kolegicama bez kojih ne bi bilo ni ovih 10 godina postojanja našeg prehrambenog savjetovališta. Posebna zahvala ide i mom bratu koji je sve ove godine bio uz mene, a veliko hvala svima vama koji ste danas ovdje. Krenuli smo u digitalnu transformaciju, a ova aplikacija će nam pomoći u još boljoj komunikaciji s klijentima - kazala je Dragana Olujić.

Radi se o prvoj nutricionističkoj aplikaciji na tržištu, a softver je u potpunosti u vlasništvu nutricionistice Olujić i po tome se razlikuje od drugih aplikacija na tržištu koje su u stranom vlasništvu. Potreba za boljom komunikacijom s klijentima dovela je do razvoja ove aplikacije, koja će se u budućnosti širiti, a moći će je koristiti svi koji žele naučiti što je pravilno prehrambeno ponašanje.

image

Dragana Olujić i gosti

MILAN SABIC

Osim aplikacije, predstavljen je i novi vizualni identitet, a najavljena je i kampanja #birajbezE čiji je cilj skrenuti pažnju na deklaracije i aditive koji se nalaze u gotovo svim prehrambenim proizvodima

Teme
Linker
26. svibanj 2023 11:44