Silikonske četkice ovog švedskog brenda namijenjene su baš svakom članu vaše obitelji!
 Foto: Promo
To je vaš posao

Djecu od malih nogu treba učiti koliko je važno prati zube

Od trenutka kad nikne prvi zubić djecu bi trebalo navikavati na pranje zubi, kako bi kasnije lakše prihvatili i stekli naviku redovitog održavanja oralne higijene.

Zdrave navikne uče se od malena, a najlakše ih je usvajati u obiteljskom okruženju. ISSA linija silikonskih četkica za zube švedskog brenda FOREO namijenjena je cijeloj obitelji - odraslima, djeci i bebama.

Ove trendi četkice svaki će osmijeh dovesti do savršenstva, upotpuniti i uljepšati kupaonicu, a najmlađi će ih jednostavno obožavati.

ISSA linija četkica za zube kombinira revolucionarnu Sonic Pulse™ tehnologiju i ultra-higijenski silikonski dizajn za učinkovito pranje zubi, ali ujedno i nježnu masažu koja ne nadražuje desni.

Istraživanja su pokazala da gotovo svaka druga osoba na svijetu pati od osjetljivih desni, a najčešći uzrok je, kako kaže med. dent. Iva Japundžić iz Poliklinike Bagatin, neadekvatna i neredovita oralna higijena.

Novitet u dentalnoj medicini

"Parodontitis ili upalna bolest potpornih tkiva zubi se može ublažiti adekvatnom i redovitom higijenom. Štoviše, neadekvatna oralna higijena jedan je od glavnih razloga nastanka parodontne bolesti, uz ostale faktore, kao što su pušenje i genetska predispozicija." navodi med. dent. Iva Japundžić.

Foto: Promo
Prvi mliječni zubić već je znak da djetetu redovito morate ukazivati na brigu oko oralne higijene.

ISSA četkice za zube prve su četkice na svijetu u potpunosti napravljene od silikona, što je novitet u dentalnoj industriji. Doktorica Japundžić navodi da se, prema dostupnim podacima, medicinski silikon pokazao čišćim od najlonskih vlakana s obzirom na njegova svojstva; kemijski je inertan što znači da ne reagira s drugim supstancama te je hidrofoban, odnosno ne upija tekućine, a samim time i bakterije i pigmente.

"Moja dosadašnja iskustva s medicinskim silikonom su se pokazala vrlo pozitivnima. Silikon ne upija mirise, tekućine i bakterije pa se upotreba proizvoda izrađenih od medicinskog silikona u svakodnevnoj praksi pokazala boljom od upotrebe proizvoda izrađenih od drugih materijala." kaže.

Nikad nije prerano!

ISSA i ISSA Hybrid predstavljaju inovativni spoj nježnog silikona i PBT polimera pružajući snažno čišćenje koje uklanjanja plak, dok istovremeno nježno masira desni.

ISSA play je verzija četkice koja se napaja putem AAA baterija i nudi i do 800 korištenja.

Foto: charlotteruff.com
Foreo ISSA linija četkica za zube odlična je iz još jednog razloga - njezini nježni silikonski vršci i podesiva vibracija nježno masiraju zubno meso, što s običnim četkicama često nije moguće.

ISSA mini prilagođena je svim uzrastima (odrasli i djeca od 5 godina nadalje) jer spaja zabavne elemente s inovativnom tehnologijom soničnih pulsacija, a ISSA mikro namijenjena je djeci i bebama od 0 do 5 godina.

"Djecu bi trebalo navikavati na pranje zubi od trenutka kad nikne prvi zubić, kako bi kasnije lakše prihvatili i stekli naviku redovitog održavanja oralne higijene", kaže dr. med. dent. Iva Japundžić

O uspjehu ovih četkica puno govori i činjenica da su osvojile više od dvadeset prestižnih nagrada diljem svijeta, poput National Parenting Product Award, Smallish Design Awards, Mom’s Choice Awards, Cosmopolitan Beauty Awards, L’Officiel Award i mnoge druge.

ISSA linija električnih četkica za zube dostupna je u Poliklinici Bagatin, a za više informacija posjetite foreo.com.

Linker
09. svibanj 2024 12:26