Podrška svima koji su heroski pomagali
 FOTOGRAFIJE: PEOPLEIMAGES GETTY IMAGES
Hrvatska komora medicinskih sestara

Članovima čiji su domovi uništeni stavili na raspolaganje smještaj za 10 osoba

HKMS izrazila sućut obiteljima poginulih u potresu i poziva članove koji trebaju zamjenski smještaj da se odmah jave u Komoru

Predsjednik Hrvatske komore medicinskih sestara, Mario Gazić i članovi Vijeća Komore izrazili su duboku sućut svim obiteljima poginulih i stradalih u jučerašnjem razornom potresu. Hrvatska komora medicinskih sestara svojim članovima i članicama, medicinskim sestrama i tehničarima čiji su domovi uništeni jučerašnjim razornim potresom, stavila je na raspolaganje smještaj za 10 osoba u stanu čiji je Komora vlasnik, a koji je inače namijenjen smještaju članica koje borave na liječenju u Zagrebu. U slučaju da je takvih članova više nego što je moguće smjestiti u ovom stanu, Komora će naći načina da im se osigura zamjenski smještaj.

I financijska pomoć

Članice kojima je potrebno osigurati zamjenski smještaj mogu se javiti od 0-24 sata u Komoru na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem Facebook stranice HKMS-a.
“Komora će također, kao što je to učinila i nakon potresa u Zagrebu, dodijeliti financijsku pomoć članovima čiji su domovi stradali u jučerašnjem potresu. Sve one čiji su domovi stradali pozivamo da to prijave putem linka na webu HKMS-a”, rekao je Gazić te dodao kako je rok za prijavu otvoren do daljnjega.
Komora medicinskih sestara izražava snažnu podršku medicinskim sestrama i tehničarima u Sisku i Petrinji koji su herojski zbrinjavali pacijente u izuzetno teškim uvjetima.

Linker
25. travanj 2024 08:11