Svi ujedinjeni oko jednog cilja - izbjeći dvostruku zarazu
 Getty Images/iStockphoto
Najčitaniji magazin za zdravlje

Cijeli svijet strahuje od twindemije! Moguće je zaraziti se gripom i koronom

Novi Doktor u kući u četvrtak 1. listopada

Cijeli svijet strahuje od twindemije- preklapanja Covida-19 i gripe i nastoji se izbjeći dvostruka zaraza. Naime, Covid -19 i gripa dijele neke zajedničke simptome bolesti i u pojedinim slučajevima može ih biti vrlo teško razlikovati. Dok iščekujemo cjepivo protiv koronavirusa, jedno drugo moćno oružje već imamo - cjepivo protiv gripe. Kako nam ono može pomoći pročitajte u novom Doktoru u kući.

Doznajte i kome se cjepivo najviše preporučuje, za koga je besplatno.Ostali ga mogu kupiti u ljekarnama. Novost ove godine je i ta da će se, osim kod svojih obiteljskih liječnika, moći cijepiti i u ljekarnama. Epidemiolozi najavljuju početak cijepljenja već od 15. listopada

Novi Doktor u kući donosi i savjete ojačati imunitet u deset koraka, a s obzirom na to da je zdrava probava dobar temelj našeg obrambenog sustava saznajte i što možete sami učiniti da ona funkcionira besprijekorno.

Prije zime pobrinite se i za zdravu kosu, ako vam ispada, imamo prirodne recepte koji sprečavaju gubitak kose. I ne zaboravite vježbati - u Doktoru u kući otkrijte kako uz pomoć valjka možete vježbati i ujedno se izmasirati. U dežurnoj ordinaciji liječnici odgovaraju na Vaša pitanja.


Nemojte propustiti najčitaniji magazin za zdravlje - novi Doktor u kući izlazi 1. listopada.

Linker
20. travanj 2024 11:28