Jeste li već pronašli idealan model?
 Foto: iStock
Hit ovog ljeta

25 najboljih jednodjelnih badića za ovo ljeto

Jednodijelni kupaći kostimi hit su ove sezone! Bez obzira u što su vas uvjeravali, postoje modeli za svaku građu.

Piše: Mara Modrić


Ako je nekad i postojalo vrijeme kada su jednodijelni kupaći kostimi bili rezervirani isključivo za mame i bake, ono je danas izbrisano iz kolektivnog sjećanja.

Modeli koji laskaju baš svakom obliku tijela ove sezone dolaze u najrazličitijim bojama i uzorcima zbog kojih ćete zaboraviti da su bikiniji ikad postojali.

Mali vodič kroz modele

Ako želite prikriti trbuh ili imate bujne grudi: Jednobojni modeli nabrani oko struka sjajan su izbor za sve koje žele pokriti trbuščić, a ženama s bujnim poprsjem najbolje će pristajati jednodijelni kostimi s podstavljenim košaricama.

Ako ste vitki ili želite stvoriti privid oblina: Atletskoj građi odgovaraju gotovo svi modeli, a idealni su oni zanimljivih krojeva i uzoraka koji će stvoriti privid oblina: punijeg poprsja, prćastije guze i užeg struka.

Foto: Profimedia
Da su jednodijelni kupaći kostimi hit sezone, mogli smo vidjeti i na nedavnim modnim revijama.

A to će se još nositi na plažama?

Lepršave, prozračne haljine od lana, kratke hlačice, modeli koji prizivaju davne sedamdesete. Tu su još uvijek i kombinezoni, velike pletene torbe.

Bez japanki; plastičnih, gumenih ili kožnatih, ljeto nije ljeto, no za sve one koje komad materijala između prstiju smeta, tu je i cijeli niz alternativa. Ponovno su megapopularne punokrvne plastične natikače s jednom prečkom kakve su se donedavno zaobilazile u širokom luku, a sada su najtraženiji model sezone i dolaze u svim uzorcima i bojama. Velika je ponuda i kožnatih i plastičnih natikača svih visina.

Ne zaboravimo i šarene kaftane koji nas prate cijelog dana - nose se i preko kupaćeg kostima, ali i navečer …

Detaljan vodič kroz modne hitove sezone pronađite u novoj Viti.

Linker
18. travanj 2024 04:49