Donna D’Errico

 Instagram/ Profimedia
Koja je njezina tajna

Zvijezda Baywatcha (54) nikad nije izgledala bolje: ‘Ženo, pa ti uopće ne stariš‘

Američka glumica Donna D’Errico (54) i dalje mladoliko izgleda, a kaže da to može zahvaliti veganskoj prehrani

Postoji toliko savjeta dermatologa za one koji žele izgledati mladoliko što je duže moguće. Od pijenja vode, redovitog vježbanja, zdrave prehrane pa sve do njege kože...

No, čini se da je američka glumica Donna D’Errico (54), zvijezda serije Baywatch, otkrila i neke druge tajne vječne mladosti. Fanovi je redovito pitaju koja je tajna njezina tajna te ne mogu vjerovati da je u šestom desetljeću.


Je li veganska prehrana njezin eliksir mladosti?

U jednom od intervjua, istaknula je da je biljna prehrana tajna njezinog mladolikog izgleda. Iako je glumica iskusila mnoge zdravstvene prednosti, D’Errico je rekla da se odlučila za vegansku prehranu nakon što je upoznala mračnu stvarnost tvorničkog uzgoja. Međutim, uočila je da joj je veganska prehrana pružila i neke druge dobrobiti.

- Doživjela sam brojne benefite, poput čišće kože, bolje probave, boljeg sna, ali to nije razlog zašto to radim. Činim to zbog životinja - rekla je.

Dodala je da je sad lakše postati vegan jer postoje razne alternative za meso i sireve na tržištu. Međutim, najviše jede voće i povrće.

- Volim imati zalihe povrća, voća, orašastih plodova i avokada - objasnila je.

Isto tako, navela je da voli redovito jesti tijekom dana umjesto tri velika obroka te da se zbog takvog načina ishrane osjeća bolje.

Što se tiče brige o koži, istaknula je da se nastoji držati podalje od sunca.

- Prije sam koristila dječje ulje i pržila se na suncu kako bih potamnila. Prestala sam s tim. Cijelo vrijeme imam kremu za sunčanje, bez obzira na godišnje doba. Ako želim malo boje, upotrijebit ću sredstvo za samotamnjenje ili hidratantnu kremu u boji. Želim se brinuti za svoju kožu najbolje što mogu i prva stvar koju mogu učiniti je da kloniti se sunca - otkrila je.

Iako brine o svojoj koži, ne vjeruje da jedan proizvod može učiniti čuda.

- Ne postoji čarobni proizvod koji će sve popraviti. Nemam poseban režim njege kože. Ali volim umiti lice nježnim sredstvom za čišćenje - rekla je Donna koja se nedavno priključila OnlyFansu.

Linker
10. travanj 2024 20:30