Christiano Ronaldo
 FOTOGRAFIJE: ALEX PANTLING AFP
čudo prirode

Znamo da ne podnosi gazirana pića, ali što zapravo Ronaldo jede da i dalje ima tijelo 20-godišnjaka

Na Ronaldovom meniju ne samo da nema nikakvih gaziranih pića, nema ni smrznute hrane, a ni alkoholnih pića

Snimka na kojoj nogometaš Cristiano Ronaldo na presici uoči utakmice Portugala i Mađarske miče dvije boce Coca-Cole koje su stajale ispred njega vrlo brzo postala je viralna.

- Pijte vodu - poručio je nakon što je pomaknuo popularna gazirana pića u stranu i podignuo bocu vode. I da, ovo je samo jedan od razloga zašto je ovaj 36-godišnji Portugalac u daleko boljoj formi od brojnih i daleko mlađih sportaša.

Na Ronaldovom meniju ne samo da nema nikakvih gaziranih pića, nema ni smrznute hrane, a ni alkoholnih pića. Njegova je, radna etika, složit će se svi - jednostavno nevjerojatna.


Što Ronaldo jede?

Ronaldo je posebno zahtjevan kad govorimo o prehrani. Ima osobnog dijetetičara koji s njim surađuje još otkako je bio Real Madridu.

Jede šest malih obroka dnevno.

- Ako redovito trenirate, važno je održavati visoku razinu energije kako biste napajali svoje tijelo radi boljih performansi. Ponekad pojedem i do šest manjih obroka dnevno kako bih bio siguran da imam dovoljno energije za izvođenje svake sesije na najvišoj razini - rekao je u jednom od intervjua.

Za doručak jede najčešće posni sir, šunku, nemasni jogurt, uz obilje voća, kao i tost s avokadom. Tu je i povremeni voćni sok, obično naranča ili ananas.

Preferira ribu u drugim obrocima - posebno sabljarke, brancine i orade - a njegovo omiljeno jelo je bacalhau a braz, koji sadrži bakalar, luk, tanko narezani krumpir i kajganu. Također jede puno voća i nemasnih proteina.

Dok jede vani, Ronaldo kaže da često naručuje odrezak i salatu, a nikada ništa zamrznuto - sve što jede, svježe je.

Njegova djevojka Georgina Rodriguez nedavno je otkrila kako Ronaldo ipak pojede pizzu, ali da odmah nakon toga napravi 500 trbušnjaka. Pa ti vidi...

Linker
24. travanj 2024 23:34