Igra je namijenjana za 2 do 4 igrača od 4 godine na više.
 Foto: iStock
Društvena igra koju će djeca voljeti

Zmaj Anđelko ponovno leti!

15. travanj 2018.
Ovo je slogan pod kojim kreativni tim ZAPD ponosno predstavlja svoj novi izum za razveseljavanje djece - društvenu igru ZMAJ ANĐELKO I DUGAČKI REP!

Riječ je o stolnoj igri (board game) za 2-4 igrača, namijenjenoj uzrastu 4+, a cilj igre je svoje figurice što prije dovesti na rođendan zmaja Marka.

Igra je sadržajno i vizualno inspirirana slikovnicom Zmaj Anđelko i dugački rep, koja je svoje prvo izdanje doživjela u rujnu 2016.

Zanimljivo za sve

Zahvaljujući ilustratorici i grafičkoj dizajnerici Milici Vezmar Basara, vizual ploče za igru obogaćen je šarenim likovima i grafikama iz istoimene slikovnice, kako bi istovremeno uveseljavao igrače i promatrače.

Ništa bez pravila

Da igra ne bi bila suhoparna pobrinuo se autor igre Goran Čučković, osmislivši posebna polja i pravila za igru.

"Mehanika igre pokazala se uzbudljivom i dinamičnom", govori nam autor igre, ujedno i organizator humanitarnog projekta Zmaj Anđelko pomaže djeci, kojemu su cilj upravo osmišljavanje i distribucija slikovnica i društvenih igara za djecu po bolnicama i domovima diljem Republike Hrvatske.

Ovom bismo prilikom voljeli još jednom pozvati sve ljude dobre volje da se uključe i pomognu nam u prikupljanju sredstava za distribuciju i dostavu igre.

UPOZORENJE!

Društvena igra "Zmaj Anđelko i dugački rep" potiče zbližavanje ukućana, rodbine, prijatelja i poznanika; velikih i malih. Umanjuje hipnotičko djelovanje mobitela, tableta i sličnih uređaja. Uz to, ona uvodi mlađe igrače u svijet brojeva, upoznaje ih s pojmovima poput parnih i neparnih brojeva te zbrajanja i oduzimanja. :)

U ovu dobru priču uključiti se možete putem direktnog kontakta, društvenih mreža, elektroničke pošte ili uplatom donacije na žiro-račun projekta.


Goran Čučković - organizator ZAPD

095 1992 008

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

https://m.facebook.com/ZmajAndjelko/

www.zmaj-andjelko-pomaze-djeci.com

DONACIJE I SPONZORSTVA

Ž[email protected]: HR36 2340 0093 1031 3560 2

Teme
Linker
21. svibanj 2022 20:23