Event vode zagrebačke poduzetnice koje se bave temama iz područja wellnessa i osobnog razvoja, a pozvani ste svi!
 Foto: iStock
Trebaš i možeš!

Želiš se dobro osjećati? Dođi na event 'Dobro se osjećam'!

Pokreni dobre vibre, smanji stres, poboljšaj svoje raspoloženje! Učini svijet boljim – prihod tvoje ulaznice pomaže oboljelima od malignih bolesti, osobama starije životne dobi kao i djeci bez adekvatne roditeljske skrbi!

Kada, gdje i što

8. prosinca. od 17 do 20 sati u Zagrebu na Tribini Grada Zagreba, Kaptol 27 održat će se humanitarni event pod nazivom "Dobro se osjećam".

Zašto

Cilj programa je potaknuti žene kroz praktične i lakoprimjenjive savjete iz područja zdravog života, da se dobro osjećaju u svojem tijelu kako bi se lakše nosile sa stresom i drugim izazovima svakodnevice.

Donacija je 50 kn po osobi - sav prihod od eventa ide u humanitarne svrhe za potrebe Udruge P.I.N.K. (Pogled iz novog kuta) life - udruga koja pomaže osobama oboljelim od malignih bolesti, osobama starije životne dobi kao i djeci bez adekvatne roditeljske skrbi.

Tko

Event vode četiri zagrebačke poduzetnice koje se bave temama iz područja wellnessa i osobnog razvoja.

4 radionice za dobar osjećaj:

  • Dobro se osjećam uz pokret i glazbu by Ivka Armanda Todorović
  • Volim sebe i svoje tijelo by Helena Fjorović
  • Čarolija na dohvat ruke by Sanja Plavljanić-Širola
  • Dobro se osjećam uz esencije prirode - aromaterapija by Anamarija Pažin Morović

O čemu se radi

Dobro se osjećam uz pokret i glazbu
by Ivka Armanda Todorović (Angels Body & Emotions) - 45 min

Ukopčajte se na snagu ženskog principa, podignite svoju energiju! Duh, tijelo i emocije povezani su u neraskidiv spoj. Utječemo li na jedan segment, utječemo na sve. Kako bi bilo kada bi se mogle osjećati bolje s lakoćom i pritom se dobro zabaviti? Radionica koja će vam promjeniti percepciju otvorenosti i ranjivosti te podići vašu energiju osloboditi vaš duh i tijelo. Buđenjem dvije zone - zone srca i zone zdjelice - ukopčajte se na snagu ženskog principa.

Volim sebe i svoje tijelo
by Helena Fjorović (Linea Snella - oblikovanje ženskog tijela) - 45 min

Zašto? Zato što tako svom tijelu dajem hranu koja je uravnotežena i služi mom zdravlju, a ono mi vraća energijom i lijepim izgledom. Radionica u kojoj ćete osvijestiti koliko je važno što jedemo te naučiti neke trikove koje možda niste znali. Ponekad su minimalne promjene dovoljne za velike rezultate. Doznajte koje i osjećajte se bolje.

Čarolija na dohvat ruke
by Sanja Plavljanić Širola (Sretan dan) - 45 min

U kojoj god životnoj situaciji ili fazi se nađemo, važno je znati se vratiti u ravnotežu i unutarnji balans. U tome nam puno pomaže stalna svjesnost da je pomoć i podrška uvijek u nama i oko nas - naša intuicija i naši nevidljivi pomagači. U ovoj ćemo radionici pričati o čaroliji koja nam je svima na dohvat ruke, u svakom trenutku.

Dobro se osjećam uz esencije prirode
aromaterapija by Anamarija Pažin Morović (Laurus Slow Spa) - 45 min

Jeste li znali da se uz pomoć eteričnih ulja možete osjećati bolje, poletnije, mirnije, sretnije? Jeste li znali da uz pomoć kapljice pravilno odabranih eteričnih ulja i pripravaka iz kuhinje možete napraviti zdravu kozmetiku koja ne zagađuje tijelo niti okoliš? Saznajte kako na našem eventu. Upoznajte čarobna esencijalna ulja i naučite ih koristiti u svakodnevnom životu na jednostavan način.


O voditeljicama programa:

Helena Fjorović, 38, medicinska sestra rođena u Dubrovniku, živi u Zagrebu. S partnerom vodi uspješnu franšizu Linea Snella Zagreb Jug za žene. Posjeduje znanje iz psihijatrije, psihologije, komunikacije, nutricionizma. Završila edukaciju grupne psihoterapije, NLP-a. Voli raditi sa ženama i iznimno je veseli kad ih usreći i pomogne da promijene svoj život na bolje.

Ivka Armanda Todorović, 34, je suvlasnica i sukreatorica Angelsa Body and Emotions koncepta, instruktorica i motivatorica koja strast pretvara u stvarnost. Za sebe kaže kako je sretna i ponosna suvlasnica te suosnivačica studija Angels, koji je postao svojevrsan pokret među ženama, spajajući fizičku aktivnost s radošću druženja, upoznavanja sebe i avanturom proživljavanja vlastitih emocija.

Anamarija Pažin Morović, 42, održava brojne radionice na temu aromaterapija i prirodna kozmetika te postaje edukator za wellness osoblje u Hrvatskoj ali i šire. Kreira wellness koncept Laurus Slow Spa, inspiriran ljepotama Hrvatske, a koji je Premier Traveler, ugledni njujorški časopis uvrstio u 10 najboljih spa koncepata na svijetu. Danas ima svoju liniju mirisa za dom Spa Sense i Laurus Slow Spa, studio za aromaterapiju i duboko opuštanje u Zagrebu. Velika ljubav su joj aromaterapija i wellness, edukacija i spa koncepti.

Sanja Plavljanić-Širola, 54 je vlasnica Centra SRETAN DAN u Zagrebu, u kojem već 9 godina vodi raznovrsne edukacije osobnog razvoja, kroz koje je do sada prošlo više d tisuću polaznika. Najpopularnije su radionice Ostvarivanja želja, prema programu Sonie Choquette. Sanja je također je i osobna i feng shui savjetnica te kolumnistica portala Živim.hr i časopisa Vita.

Linker
23. travanj 2024 23:46