FOTOGRAFIJE: shutterstock
neka i vaše zablistaju

Za samo šest kuna! ‘Probala sam sve i ovo je definitivno najbolji trik za savršeno čiste pločice‘

Nakon što sam potrošila bogatstvo na skupe i razvikane proizvode za čišćenje i dalje su mi pločice u kupaonici bile pune naslaga sapuna i nečistoće

Britanka Grace Alyssia Isles-Blackburn je na svom Facebook profilu podijelila fotografije prije i poslije čišćenja pločica u kupaonici svojim trikom, a zatim je za Daily Star otkrila kako je to postigla. Trikovi za čišćenje, čak i oni najučinkovitiji, uopće ne moraju biti skupi. Za neke od njih može biti dovoljno upotrijebiti nešto što već imate kod kuće.


Odličan rezultat

- Nakon što sam potrošila bogatstvo na skupe i razvikane proizvode za čišćenje i dalje su mi pločice u kupaonici bile pune naslaga sapuna i nečistoće. Odlučila sam se na očajnički pokušaj i posegnula za varikinom i starom četkicom za zube. Nanijela sam malo izbjeljivača (može se naći za nekih šest kuna) na staru četkicu za zube te otvorila sve prozore kako bi se kupaonica što bolje prozračila. Istrljala sam pločice i fuge između njih te na kraju sve isprala vodom – ispričala je Grace koja je bila oduševljena rezultatom, što uopće ne čudi ako pogledate slike. Kad je objavila slike svoje ‘obnovljene‘ kupaonice na popularnoj Facebook grupi Mrs. Hinch, dobila je mnogo pohvala.

image
FOTOGRAFIJE: facebook

- Kupaonica sada izgleda predivno. Mrzim svoje pločice jer ih je jako teško održavati urednim s tolikim naslagama koje ne mogu ukloniti. Ovaj trik djeluje odlično- samo su neki od komentara.

Vrijedi isprobati ovaj trik, zar ne?

Linker
05. ožujak 2024 18:56