New year 2022 or straightforward concept. Text 2022 written on the road in the middle of asphalt road at sunset.Concept of planning and challenge, business strategy, opportunity,hope, new life change

 FOTOGRAFIJE: SHUTTERSTOCK
Ana Dukić
Ana Dukić
Pogled u zvijezde

Veliki godišnji horoskop za sve znakove: Što vas čeka u 2022.?

28. prosinac 2021.
Imamo dobre vijesti: bit će puno promjena, nadolazeća godina je puna mogućnosti za rast

Ulaskom u novu godinu, često smo ispunjeni jedinstvenom mješavinom optimizma, uzbuđenja i tjeskobe. S obzirom na intenzitet posljednje dvije godine, barem na globalnoj razini, sve novogodišnje emocije vjerojatno će biti na posebnoj razini s dočekom 2022. godine. I imamo dobre vijesti: iako će biti puno promjena, nadolazeća godina je puna mogućnosti za rast.


Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Zdravlje

Jupiter će se kretati kroz vaš znak od 10. svibnja do 28. listopada, što će potaknuti želju za napredovanjem u svim aspektima, što uključuje i postizanje zavidne fitness forme. Vaše samopouzdanje će rasti, što će vam uliti dodatnu energiju da postignete ono što želite, bilo da je to trčanje maratona ili mršavljenje.

Veze

Vaš odnos s vama samima bit će u fokusu tijekom sljedeće godine. S obzirom na to da će vam biti prioritet vlastiti razvoj i briga o sebi na psihološkom i duhovnom planu, to vam može pomoći da se osjećate dodatno usredotočenima, svjesnima sebe i još sposobnijima za postavljanje granica koje će poslužiti kao temelj za ispunjavajuće veze, bilo platonske ili romantične.

Karijera

Od 30. listopada 2022. do 12. siječnja 2023., vaš će vladar biti Mars koji može biti i retrogradan te uzrokovati vrtoglavo preopterećenje informacijama. Pouka ovdje je da shvatite s kim želite raditi kako biste im mogli opisati svoju viziju i pretvoriti je u stvarnost. Kad prođete kroz ovo razdoblje, osjećat ćete se usredotočenije na to kako najbolje iskoristiti svoju energije da biste postigli rezultate koje želite.


Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Zdravlje

Kako godina počinje, možete osjećati nadahnuće i brinuti o sebi zbog toga što se vladar, Venera, kreće retrogradno kroz vašu devetu kuću avanture do 29. siječnja. Nakon toga, imat ćete vremena do 6. ožujka izaći iz svoje zone udobnosti. I dok Merkur ove godine provodi dodatno vrijeme u vašoj šestoj kući wellnessa, od 25. kolovoza do 23. rujna i ponovno od 10. do 29. listopada zvijezde će dati podršku vašem eksperimentiranju sa svakodnevnom wellness rutinom.

Veze

Zahvaljujući Jupiteru koji donosi obilje dok se kreće kroz vašu jedanaestu kuću umrežavanja od 28. prosinca 2021. do 10. svibnja i ponovno od 28. listopada do 20. prosinca, lakše ćete se povezati s prijateljima i kolegama koji ne samo da žele njegovati vašu vezu nego koji su također spremni na rad prema zajedničkom cilju. U isto vrijeme, dvije pomrčine pogodit će vašu sedmu kuću partnerstva, 15. svibnja i 25. listopada, potaknut će vas da razmislite o vašim najbližim vezama i razmislite o tome koliko su kvalitetne.

Karijera

Oko 30. travnja i 8. studenoga, pomrčine u vašem znaku mogle bi poslužiti kao poziv da promijenite svoj pristup osobnim ciljevima. Napravite plan kako biste postigli ono što želite. Budući da je sada aktivirana i vaša sedma kuća partnerstva, otkrit ćete da je i usavršavanje odnosa s drugima važno za postizanje karijernih ciljeva.


Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Zdravlje

Protekle dvije godine bile su ispunjene izazovima vezanim uz samopouzdanje, a sada, s pomrčinama koje pogađaju vašu šestu kuću zdravlja i dvanaestu kuću duhovnosti, 2022. će označiti za vas razdoblje brige i rad na sebi. Ako ste usredotočeni na detalje o tome kako koristite energije, osobito oko 30. travnja, 15. svibnja, 25. listopada i 8. studenog, na pravom ste putu.

Veze

Možete se veseliti - više razigranosti, spontanosti, kreativnosti i prilika da kažete istinu dok Merkur provodi vrijeme u vašoj petoj kući samoizražavanja i romantike od 25. kolovoza do 23. rujna i ponovno od 10. do 29. listopada. Ovo razdoblje možete iskoristiti tako što ćete provjeriti jesu li vaši postupci usklađeni s vašim najiskrenijim željama.

Karijera

Prisjetite se kasnog proljeća i početka ljeta 2021. Što god vam se profesionalno spremalo, sigurno će postati još veće i sretnije zahvaljujući planetu sreće, Jupiteru, koji se veći dio godine kreće kroz vašu desetu kuću karijere, točnije od 28. prosinca 2021. do 10. svibnja i kasnije od 28. listopada do 20. prosinca 2022. Sada je vaš trenutak da uđete u središte pozornosti, preuzmete inicijativu, pokrenete projekte s važnim ulogama i predstavite svoje najbriljantnije ideje.


Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Zdravlje

Zahvaljujući Jupiteru koji veći dio godine provodi u vašoj devetoj kući avanture, točnije od 28. prosinca 2021. do 10. svibnja i kasnije od 28. listopada do 20. prosinca, osjećat ćete se samopouzdanije i spremnije za izlazak iz zone udobnosti. Ovo razdoblje možete iskoristiti za isprobavanje novih hobija ili eksperimentiranje s novim receptima bogatim hranjivim tvarima. Sve dok učite i širite svoje vidike, iz iskustva ćete dobiti upravo ono što trebate.

Veze

Godina 2022. zahtijeva od vas da razmislite o ljudima i kreativnim projektima s kojima se želite baviti. Četiri ovogodišnje pomrčine donose promjene koje pogađaju vašu petu kuću romantike i jedanaestu kuću umrežavanja. Najbolji način da provjerite jeste li sinkronizirani sa svojim vezama i odnosima: odmaknite se i razmislite koliko vam je ugodno kada ste u blizini određenih ljudi. Odatle će vam vaša intuicija reći sve što trebate znati.

Karijera

Jupiter će skrenuti pozornost na vaš profesionalni život od 10. svibnja do 28. listopada, nudeći pregled onoga u čemu ćete još više uživati 2023. godine. Bilo da ste se naletjeli na više priznanja na poslu, gradite vlastiti posao ili se nadate napretku, možete ostvariti čak i vaše najluđe ciljeve. Izazov će vam jedino biti stvoriti namjeru za postizanje onoga što želite jer je samo nebo granica.


Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Zdravlje

Društvena Venera će biti retrogradna u vašoj šestoj kući wellnessa do 29. siječnja, nudeći priliku da preobrazite svoju dnevnu rutinu kako bi vam ona donosila više zadovoljstva. Razmislite o vježbanju s prijateljima, odvajanju vremena za meditaciju ili rastezanje te bolje organiziranje uz lijep planer. A od 10. svibnja do 28. listopada, Jupiterovo kretanje kroz vašu devetu kuću avanture potaknut će vas da uzdrmate svoj fitness plan tako da vas i duhovno ispuni.

Veze

Merkur će vas potaknuti na razmišljanje o vašim odnosima, od onih intimnih do kolegijalnih, dok se kreće unatrag kroz vašu sedmu kuću partnerstva od 14. do 25. siječnja, jedanaestu kuću umrežavanja od 10. do 24. svibnja i treću kuću komunikacije od 9. do 23. rujna. Smatrajte ove trenutke važnima za pothvate kao što su zakašnjeli razgovori te kako biste stekli jasnoću koliko se vi dajete u neku vezu, a koliko drugi.

Karijera

Ovogodišnje pomrčine koje padaju 30. travnja, 15. svibnja, 25. listopada i 8. studenog, pogodit će vašu četvrtu kuću obiteljskog života i desetu kuću karijere, zahtijevajući od vas da preispitate način na koji ste se nosili (ili možda ne nosite) sa svojim poslovno-privatnim balansom. Iscjeljivanje, emocionalni rad na sebi mogao bi biti ključ za razumijevanje zašto se na određene načine sputavate. Na ovim lunarnim prijelomnim točkama, rješavanje starih problema i rana može ojačati vaš unutarnji osjećaj sigurnosti, omogućujući vam da se lakše krećete prema profesionalnom priznanju koje zaslužujete.


Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Zdravlje

S obzirom na to da se Saturn spušta u vašu šestu kuću wellnessa ove godine, bit ćete sretni što imate puno profesionalnih i društvenih obveza, ali pazite, može vam se dogoditi burnout. Zadatak Saturna je potaknuti vas da implementirate više strukture, granice i da znate postaviti vlastita ograničenja za vašu sadašnju i buduću dobrobiti. Kakav god kvalitetan temelj postavili, on bi vam mogao pomoći da osjećate ravnotežu i vitalnost tijekom godina koje dolaze.

Veze

Osjetili ste Jupitera koji kratko vrijeme provodi u vašoj sedmoj kući partnerstva tijekom prošle godine, a sada, od 28. prosinca 2021. do 10. svibnja 2022. i ponovno od 28. listopada do 20. prosinca, baciti će novo svjetlo na odnose. Ako ste slobodni, mogli biste upoznati nekoga za koga smatrate da je vaša srodna duša. A ako ste u vezi, ovo će vam prijelazno razdoblje poslužiti da povećate vašu sposobnost da radite u timu prema vašim najvećim zajedničkim ciljevima. Također se možete veseliti obilju sreće u poslovnim partnerstvima i prijateljstvima.

Karijera

Vaš vladar, Merkur, planet komunikacije, potaknut će vas da budete jasni sa svojim ciljevima oko zarađivanja novca i karijere kada se retrogradira kroz vašu šestu kuću dnevne rutine od 14. do 25. siječnja, desetu kuću karijere od 10. do 24. svibnja i drugu kuću prihoda te vaš znak, od 9. rujna do 2. listopada. Ovo će biti razdoblja u kojima ćete moći očistiti paučinu, uhvatiti se u koštac sa starim poslovima i postati još organiziraniji, a to će vam ostaviti više prostora i energije za profesionalni napredak.


Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Zdravlje

Prošle godine vam se Jupiter kretao kroz šestu kuću wellnessa, proširujući mogućnosti da unesete više ravnoteže u vaš dan. Sada, od 28. prosinca 2021. do 10. svibnja i ponovno od 28. listopada do 20. prosinca, nebo je granica za dodavanje uzbudljivih treninga, meditacija ili praksi svjesnosti te uključivanje ljudi koji vam donose najviše radosti u svakodnevicu. Samo se čuvajte sklonosti da si ne zadate previše jer to može otići u krivom smjeru.

Veze

Od 10. svibnja do 28. listopada, Jupiter se kreće kroz vašu sedmu kuću partnerstva, donoseći još više prilika za uparivanje s ljudima koje obožavate kako biste krenuli naprijed prema zajedničkim ciljevima. Ako ste slobodni, ovo bi prijelazno razdoblje moglo biti super za povezivanje s nekim tko je usklađen s vašom vizijom budućnosti. Ako ste u vezi, vi i vaš partner možete početi razmišljati o podizanju vašeg odnosa na višu razinu. I više ćete uživati u ovoj sretnoj energiji kada Jupiter provede još više vremena u ovoj zoni 2023. godine.

Karijera

Oko 15. svibnja i 25. listopada, kada dvije ovogodišnje pomrčine pogode vašu drugu kuću prihoda, osjećat ćete se potaknutima promijeniti svoj plan zarađivanja novca. U konačnici, ovaj trenutak je prilika za ponovnu procjenu projekata u koje ulažete svoje vrijeme i energiju. Jeste li adekvatno nagrađeni za svoj trud ili biste možda bolje uložili vrijeme i novac u nešto što vas više ispunjava? Sada je vaša prilika da potražite nešto važno za sebe i pronađete odgovor na važna pitanja.


Škorpion (23. listopada – 21. studenoga)

Zdravlje

Zahvaljujući Jupiteru u vašoj petoj kući samoizražavanja i zabave od 28. prosinca do 10. svibnja pa ponovno od 28. listopada do 20. prosinca, svojoj fitness rutini možete dodati više kreativnosti i razigranosti. Prisjetite se aktivnosti koje ste voljeli kada ste bili dijete, bilo da je to plivanje, ples ili nešto drugo. Možda se odlučite i za neku emotivno ispunjujuću aktivnost poput vođenja dnevnika ili izrade nakita. U svakom slučaju, ove godine ćete moći lakše nastaviti gdje ste stali. I znajte da bi vesele aktivnosti koje ćete sada dodati svojoj svakodnevici mogle pomoći u odražavanju energije i postizanja zdravstvenih ciljeva i u 2022. i u 2023. godini.

Veze

Pomrčine 30. travnja i 8. studenog pogodile su vašu sedmu kuću partnerstva, a druge dvije, 15. svibnja i 25. listopada, padaju na vaš znak, što znači da bi ova godina mogla biti velika za otkrivanje kako najbolje uravnotežiti vlastite osjećaje i osobne želje sa željama vaših partnera, bilo romantičnih ili poslovnih. Ako ste vi i partner spremni naći se na pola puta, vaša će veza procvjetati, ali ako postoji urođeni nedostatak reciprociteta, ove pomrčine mogu poslužiti kao trenuci koji otvaraju oči tijekom kojih bolna neravnoteža postaje previše očita da bi je poricali. Samo zapamtite da će vas stvaranje prostora za promjene u ovom području vašeg života samo učiniti snažnijima i ispunjenijima.

Karijera

Jupiter će doći u vašu šestu kuću dnevne rutine od 10. svibnja do 28. listopada, a to će poboljšati vašu sreću i profesionalni uspjeh koji će se proširiti i na 2023. Ako ste sanjali o tome da započnete dodatni posao ili zakoračite na moćniju poziciju na poslu, ovo bi mogao biti vaš trenutak. Osim toga, vaše će samopouzdanje porasti, čineći vas još privlačnijim suradnikom nadređenim osobama ili klijentima.


Strijelac (22. studenoga – 21. prosinca)

Zdravlje

Oko 30. travnja i 8. studenog, kada pomrčine pogode vašu šestu kuću wellnessa, mogli biste doživjeti prosvjećenje ili intenzivan trenutak koji će vam otvoriti oči o vašem trenutnom rasporedu i planu brige o sebi. Velika je vjerojatnost da bi vaš pristup mogao zahtijevati preobrazbu. Srećom, ovi lunarni događaji predstavljaju priliku za razmišljanje o tome kako želite da izgleda vaša dnevna rutina i kako ona može bolje podržavati vaše fitness ciljeve.

Veze

Dok se ekspanzivni Jupiter, vaš vladar, kreće kroz vašu četvrtu kuću privatnog života od 28. prosinca 2021. do 10. svibnja i ponovno od 28. listopada do 20. prosinca, naći ćete još više vremena i energije da se posvetite njegovanju vaših veza s voljenima i prijateljima. Premda niste baš netko tko provodi vrijeme kod kuće, mirne noći koje provodite u šetnji oko kuće, vrtlareći ili pregledavajući stare fotografije sa svojim najbližima mogle bi vas više ispuniti nego inače. Od 10. svibnja do 28. listopada bit ćete puni kreativne, spontane, zabavne i koketne energije u kojoj ćete uživati.

Karijera

Nekoliko velikih retrogradnosti osvijetlit će vašu drugu kuću prihoda ove godine. Sve do 29. siječnja Venera će biti retrogradna i potaknut će vas da ponovno procijenite kako svoje vještine iznosite na stol, osobito u zajedničkim pothvatima zarađivanja novca, i dobivate li za to ono što zaslužujete.


Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Zdravlje

Ako ste željeli isprobati hrabriju, agresivniju fitness rutinu, potrudite se da to počnete ranije tijekom godine. Retrogradni Mars u vašoj šestoj kući wellnessa od 30. listopada do 12. siječnja 2023., mogao bi vas više privući aktivnostima koje se odnose na reflektiranje, samopomoć, poput joge, meditacije ili rada na mobilnosti. Iako biste radije napredovali, ovo razdoblje usporavanja nudi priliku da se pokažete na potpuno novi, pomlađujući način.

Veze

Venera orijentirana na odnose započinje retrogradnu godinu u vašem znaku, pomičući se unatrag do 29. siječnja, potičući vas da razmišljate o odnosu osobe kakve ste vi zaista te kako se pokazujete u svojim intimnim vezama. Ovo može biti produktivan trenutak za izgradnju samopouzdanja i sređivanja vlastite slike o sebi.

Karijera

Dok je Jupiter u vašoj trećoj kući komunikacije od 28. prosinca 2021. do 10. svibnja i ponovno od 28. listopada do 20. prosinca, bit će vam predstavljeno mnoštvo opcija za stjecanje novih vještina, povezivanje sa zanimljivim ljudima i napredak na profesionalnom putu uz malu pomoći vaših prijatelja. Ako se odlučite biti otvoreni za istraživanje neistraženog terena, možete imati veliku prednost u tom razdoblju.


Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Zdravlje

I u novoj godini bit će vam testirano samopouzdanje, kao i postavljanje granica s drugima. Aspekt bi mogao biti najintenzivniji od 17. rujna do 24. listopada. Otvorenost za razmišljanje o prošlosti i zacjeljivanje starih rana moglo bi u konačnici olakšati suočavanje i donijeti vam zasluženi, veći osjećaj usredotočenosti.

Veze

Pripremite se na malo vibracija kojima ćete obojiti svoj ljubavni život dok je Mars retrogradan u vašoj peti kući romantike od 30. listopada do 12. siječnja 2023. Ako ste slobodni, mogli biste izlaziti čak i više nego inače i osjećati se blago preplavljeni svim vašim mogućnostima. Ako ste u vezi, htjet ćete provesti još vremena sa svojim partnerom, predlažući razne avanturističke aktivnosti. U svakom slučaju, dajući sve od sebe da uživate u trenutku tijekom ovog razdoblja, postići ćete najugodnije rezultate.

Karijera

Jupiter će se naći u vašoj drugoj kući prihoda od 28. prosinca do 2021. do 10. svibnja i od 28. listopada do 20. prosinca, inspirirajući gomilu inovativnih ideja, prezentacija i prijedloga koje možete precizirati i prezentirati kako biste povećali svoj budžet. Oko 15. svibnja i 25. listopada, kada će pomrčine pogoditi vašu desetu kuću karijere, okolnosti koje su izvan vaše kontrole mogle bi vas potaknuti da ponovno razmislite o tome kako definirate uspjeh.


Ribe (19. veljače – 20. ožujka)

Zdravlje

Od 28. prosinca 2021. do 10. svibnja i od 28. listopada do 20. prosinca, ponovno ćete doživjeti osjećaj optimizma jer će se sretni Jupiter naći u vašoj prvoj kući. Osjećat ćete se kao da možete napraviti gotovo sve što vam je na umu, i to je istina. Pustite mašti na volju. Bilo da razmišljate o usavršavanju nove duhovne prakse ili fitness rutine, imate sve što vam je potrebno da krenete naprijed s pozitivnošću i samopouzdanjem.

Veze

Kako godina bude odmicala, Venera orijentirana na odnose bit će retrogradna u vašoj jedanaestoj kući umrežavanja do 29. siječnja, što će vam omogućiti da se ponovno povežete s ljudima iz prošlosti. Bilo da želite obaviti težak razgovor sa starim prijateljem ili obnoviti prijateljstvo, ovo prijelazno vrijeme vam može utrti put za to. Ako propustite priliku, dobit ćete drugu priliku kad Merkur bude retrogradan od 29. prosinca do 18. siječnja 2023.

Karijera

Jupiter će zaroniti u vašu drugu kuću prihoda od 10. svibnja do 28. listopada, nudeći pregled onoga što možete očekivati​ u 2023. godini, što će vjerojatno biti više posla koji će vam donijeti novac nego što možete napraviti. Morat ćete racionalizirati i pažljivo trošiti energiju, što će samo poboljšati vaše rezultate.

Teme
Linker
10. siječanj 2022 10:45