FOTOGRAFIJE: Leon Božić/Dnevna doza biljaka
pregršt ideja

Urban Jungle - idealan božićni poklon za sve ljubitelje biljaka

Ovu pravu književnu poslasticu poželjet će svi biljkoljupci, ali i oni koji to tek žele postati

Jeste li se zatekli kako na Instagramu gledate fotografije lijepih biljaka i interijera ili čak s prijateljima pričate o tome kako vaša nova biljka ima novi list ili cvijet?

Upravo je o tome riječ u knjizi Urban Jungle: život u urbanom zelenilu autora Igora Josifovića i Judith de Graaff. Svjetski bestseller prvi je put objavljen 2016. godine, a do danas je dostupan na više od 10 jezika. Sad je napokon preveden i na hrvatski jezik.

Ova prava književna poslastica za sve biljkoljupce izdana je u nakladi izdavačke kuće Dominović i u prijevodu Kristine Černjul, a predivne fotografije i praktični savjeti nadahnut će vas na stvaranje zelene oaze u domu, koliko god velik ili malen bio. Čitatelji mogu pronaći sjajne ideje za uređenje doma te korisne savjete za njegu svojih biljaka.

image
FOTOGRAFIJE: Leon Božić/Dnevna doza biljaka


Zgrabite svoj primjerak

Potaknuti primjerima raznih zelenih europskih domova, autori Igor Josifović (@igorjosif) i Judith de Graaff (@joelixjoelix) pokazuju (i dokazuju) koliko je lijep, inspirativan i kreativan suživot s biljkama. Svoju ljubav prema interijerima punim zelenila već godinama prenose i putem Instagram profila @urbanjunglebloggers gdje imaju više od milijun pratitelja. Kao pravi zaljubljenici u biljke i dizajn interijera knjigu su ispunili mnogim uradi sam savjetima za stiliziranje interijera i stvaranje ugodne atmosfere.

image
FOTOGRAFIJE: Leon Božić/Dnevna doza biljaka

Rastuća popularnost biljaka sve nas kontinuirano i iznenađuje i oduševljava, a zelena poslastica Urban Jungle: život u urbanom zelenilu može biti vaš ultimativni vodič i korisna pomoć pri uvođenju zelenila u omiljeni prostor.

Knjiga stoji 249 kuna, a dostupna je na hrvatskom i engleskom jeziku u Knjižari Dominović te u svim boljim knjižarama.


Linker
19. travanj 2024 12:04