FOTOGRAFIJE: SHUTTERSTOCK
samo guštanje

Temperature rastu: 20 seksi filmova koji će vam dodatno zagrijati vruće ljeto

Izazov za gledatelje: pokušajte ostati zakopčani uz seksi prizore iz ovih filmova

U golemoj ponudi filmova svih žanrova na Netflixu možda je ponekad zahtjevno pronaći one koji mogu nepogrešivo izazvati toplinu u donjem dijelu trbuha. Na portalu Self dali su si truda i obavili posao umjesto gledatelja te sastavili popis 20 filmova s ove filmske platforme koji se mogu podičiti najboljim seksi prizorima. Neki su u produkciji Netflixa, drugi nisu, neki su novi, drugi već imaju malo patine, ali svima je zajedničko da pomažu raspaliti želju i dodatno podići temperaturu. Uživajte!


1. Someone Great

Omiljeni Netflixov original prati tri prijateljice (glume ih DeWanda Wise, Gina Rodriguez i Brittany Snow) koje su se zarekle da će otići u najluđi noćni izlazak prije nego što se lik koji glumi Gina Rodriguez odseli. U filmu ima dosta seksi i slatkih prizora, no osobito je pamtljiva scena u klupskom toaletu između dvoje ljudi za koje bi bilo bolje da se ne spajaju. Sigurno ćete je prepoznati kad budete gledali film.


2. Love

Je li u seksi scenama u ovom filmu dvoje ili troje aktera? Otkrit ćete to gledajući uradak koji počinje seksualnim klinčem Electre (Aomi Muyock) i Murphyja (Karl Glusman). Potpuno su goli i jedno od njih doživljava vrhunac. Film prikazuje njihovu vezu prije nego što su pozvali Omi (Klara Kristin) da im se pridruži i poslije toga.


3. Duck Butter

Producenti su braća Duplass, a glavna glumica Alia Shawkat iz serije „Arrested Development” („Prikraćeni”). Shawkat, koja je i koautorica filma, glumi Naimu, usamljenu glumicu iz Los Angelesa. Ona upoznaje Sergio (Laia Costa) i njih dvije odmah odluče provesti zajedno sljedeća 24 sata i voditi ljubav svaki sat. „To je vrlo intimna, radikalna ideja, utemeljena na stavu da gubimo najbolje trenutke u vezi na upoznavanje s nekim i razvijanje osjećaja. Zašto ne bismo imali sve odmah, pogotovo ako je međusobna tjelesna privlačnost poput tsunamija?”, kažu neke od kritika filma čiji će gledatelji dobiti zadovoljstvo uživanja u više queer seksi prizora u samo jednom filmu.


4. Newness

U ovoj modernoj romansi gledamo Laiau Costa (opet), sada kao Gabi, i Nicholasa Houlta kao Martina. Oboje nastoje stvoriti nešto vrijedno i trajno u digitaliziranom svijetu koji naizgled nudi bezbroj mogućnosti. Nekad se seksaju međusobno, nekad s drugima, ali važno je reći da je kemija među njima jaka i da su njihove seksi scene među najboljima na Netflixu (tvrdi Self).


5. Nappily Ever After

Ne više tako mlada Violet, koju glumi Sanaa Lathan, upada u žešću krizu nakon što shvati da se njen partner ne želi njome oženiti. Koliko god se prije trudila biti savršena za njega (i za sve druge osim za sebe), shvaća da to nikada neće biti dovoljno. Kao znak novog početka, ona obrije svu kosu i odlučuje naučiti tko je zapravo i zavoljeti sebe takvu kakva je. Na tom samootkrivajućem putovanju, naravno, ima i seksa, a posebno je nadahnjujuća scena pod tušem.


6. Tiger, Blood in the Mouth

Ramón, profesionalni boksač čiji je vrhunac karijere prošao, počinje vezu s boksačicom Deborah, novom na sceni. Oboje su prilično atletski nastrojeni, pa su njihovi seksi prizori intenzivni, naglašeno tjelesni i iskonski, time i divljiji od većine koje možete vidjeti na Netflixu (što ne znači da ta većina nije dobra).


7. Dry Martina

U ovom filmu Argentinka Martina (koju glumi Antonella Costa) pokušava vratiti svoj izgubljeni libido. Ona je pjevačica čiji su dani slave prošlost, a još gore, osjeća se kao da je takva i njena sposobnost za žudnjom. Ne želeći se miriti s time, odlučuje vratiti svoj libido, što dovodi do nekoliko stvarno fantastičnih seksi scena.


8. Elisa & Marcela

Prelijepo crno-bijelo snimljen, zanimljive radnje i finih scena seksa, ovaj je film vrijedan gledanja. Temelji se na istinitoj priči o dvije Španjolke koje su se 1901. godine na prevaru vjenčale u crkvi, jer se jedna pretvarala da je muškarac. Film slijedi dvojac od trenutka kad su se upoznale u školi, pa do teških problema s kojima se susreću tijekom veze. Nije „Carol”, ali valja.


9. Desire

Ovo je film o seksualnom istraživanju, oslobađanju i identitetu. U uvodnoj sceni djevojčica doživi prvo seksualno iskustvo dok se pretvara da jaši na jastuku. U sljedećem prizoru vidimo vrlo atraktivnu ženu – vjerojatno je to djevojčica od malo prije – i muškarca kako doista jašu, a kamera zumira njihova međunožja. Radnja je dalje puna različitih seksualnih iskustava i smicalica, a film se i ne pretvara da je nešto što nije – od početka vam je jasno da će tu sve biti erotično.


10. The Art of Loving: The Life of Michalina Wislocka

Smješten u Poljsku tijekom 1970-ih, film govori o životu seksologinje Michaline Wislocke (glumi je Magdalena Boczarska) koja se bori kako bi objavila svoju knjigu o seksu, ženskim orgazmima i kontroli rađanja. Nakon što je svladala otpor Komunističke partije, Katoličke crkve i različitih čistunskih ideologija, Wislocka je uspjela objaviti knjigu 1978. godine. Puno je u filmu seksi scena (na koncu, film i je o seksu), a posebno je upečatljiva jedna mokra, pod tušem.


11. Bliss

Maria (Sheryl Lee) nije nikad doživjela orgazam tijekom seksa s novim mužem Josephom (Craig Sheffer), a željela bi. Par stoga odlazi seksualnom terapeutu i uči tajne tantričkog seksa. Puno je tu eksperimentiranja, a vi ćete vidjeti sve dok oni pokušavaju zadovoljiti jedno drugo.


12. Amar

Film o snazi i uzbuđenju ljubavi u mladim danima, „Amar” počinje vrlo intimnom scenom između Carlosa (Pol Monen) i njegove djevojke Laure (María Pedraza). Kasnije saznajemo da Carlos odlazi na studij i želi da Laura pobjegne s njim. U početku Laura i ne želi ništa drugo nego biti s Carlosom, no nekada nije lako zadržati svoju strast.


13. Malcolm & Marie

Netflixov film dobio je podijeljene kritike, no neki misle da ga vrijedi pogledati zbog kemije između Malcolma (John David Washington) i Marie (Zendaya). Na početku filma par dolazi kući poslije Malcolmove filmske premijere i jasno nam je da između njih postoji neki neriješeni sukob. U najavi filma stoji da to nije ljubavna priča, nego priča o ljubavi, a dodali bismo da ima i seksa, uz pratnju jazza, i sve je snimano crno-bijelo.


14. Romance Doll

Tetsuov (Issey Takahashi) posao je kreiranje lutaka za seks, a Sonoko (Yu Aoi) je model za prototip. Njih se dvoje zaljube, vjenčaju i žive manje-više sretno dok Tetsuo ne počne provoditi svo vrijeme na poslu, nastojeći stvoriti još bolju lutku. Originalna priča i decentne seksi scene čine ovaj film vrijednim gledanja.


15. Your Name Engraved Herein

Dvojica tajvanskih srednjoškolaca, Jia-Han (Edward Chen) i Birdy (Jing-Hua Tseng), zaljube se u vremenima nakon rata. Kako film napreduje, tako njihova želja raste, a susreti postaju sve žešći (posebno jedan pod tušem). No, oni moraju skrivati svoju ljubav, a na kraju i odlučiti mogu li i žele li nastaviti vezu.


16. Outlaw King

Film priča priču o ratniku Robertu (Chris Pine), okrunjenom kralju Škotske, koji je pred Englezima morao pobjeći u progonstvo. Osim što nastoji vratiti krunu, Robert se često odaje i strastima sa suprugom Elizabeth (Florence Pugh).


17. Dance of the 41

Meksički film izmišljen je prikaz stvarnog događaja u kojem je prije stotinjak godina bio uhapšen 41 muškarac zbog partijanja na privatnoj muškoj zabavi. Film posebno prati Ignacia (Alfonso Herrera), posvojenog sina tadašnjeg meksičkog predsjednika, pa vidimo zaljubljivanje i vrući seks Ignacia i Evarista (Emiliano Zurita), čovjeka koji ga je navodno i pozvao na ilegalni gay party.


18. And Then Came Lola

Lola (Ashleigh Sumner) treba obaviti važan posao u projektu svoje djevojke Casey (Jill Bennett). Naravno, stvari pođu po zlu i Loli postaje gotovo nemoguće obaviti zadatak. Cijeli film pratite hoće li ona uspjeti ili neće, a na kraju ćete biti nagrađeni zaista lijepom seksi scenom.


19. Crazy Stupid Love

Nekoliko pričica isprepliće se u ovom filmu, a najviše seksualnih uzbuđenja nosi ona u kojoj su akteri Jacob (Ryan Gosling) i Hannah (Emma Stone). Njih dvoje upoznaje se u baru i na početku Hannah odbija Jacoba. No, nakon nekog vremena oni se ponovo sreću na istom mjestu (Hannah je u međuvremenu prekinula prethodnu vezu) i upuštaju se u seksi i zabavan odnos koji prerasta u nešto više.


20. Fatal Affair

Ellie (Nia Long) je uspješna pravnica koja se kroz posao ponovo povezuje s kolegom s faksa Davidom (Omar Epps). Jednu večer odlaze na piće i Ellie priznaje da ima problema u braku. Dogodi im se stvarno vrući seks u kupaonici, no nakon toga Ellie odluči da neće nastaviti taj odnos. David tada postaje opsjednut njom, pa sve prestaje biti seksi i film dobiva mračan ton.

Linker
05. ožujak 2024 18:59