Ljudske sudbine i iskustva kroz koja u životu prolazimo, sve su, ali nisu nezanimljivi...
 Foto: iStock
Tu smo za vas

Svi imamo priču, mi želimo čuti tvoju!

Umjesto da se povodimo pričama iz dalekog svijeta, okrenimo se oko sebe - lijepe, ali i tužne sudbine možemo naći u susjedstvu, vrata do naših... Ne budimo stranci, pišite nam!

Napravili ste veliki životni zaokret poput Luke i Sanje Vesel, koji su Ljubljanu zamijenili Gorskim kotarom?

Možda ste poput Maje Srdelić odlučili iz temelja promijeniti životne navike i učini ono što je najbolje za vas i što vas čini sretnima?

Je li i vaš život obilježila ljubavna priča kakvu je s nama podijelila Dubravka Jocić?

Ili biste svojom pričom i sretnim krajem željeli inspirirati druge koji se nalaze u sličnom problemu kako je to učinila Andrea Dugandžić?

Možda, pak, i vi poznajete heroje kao što su maleni Dorian ili braća Luka, Petar i Slavko Čabraja za čiju bi se priču trebalo čuti.

Ili samo želite da se mladima, kao što je Leo Manzoni, ostvari san i da ponovno stanu na noge kako su to činili prije teške nesreće koja ih je zadesila.

Čak i kad mislite da vam je teško, možda se ugledate na druge

A možda samo želite zahvaliti dobrim ljudima koji su vam bili i otac i majka kad drugi to nisu mogli i htjeli, kao što je to bio slučaj s Daliborkom Matanović i njezinim bratom i sestrom...

Koja god da je vaša priča - pišite, povjerite nam se. Budite nečija inspiracija, nit vodilja, ili, kako se to lijepo kaže - svjetlo na kraju tunela. Pokažite svojim primjerom da nikad ne treba odustati, da postoji netko tko je prošao kroz istu ili sličnu situaciju, da vam je stalo...

Napišite nam pismo, upišite svoje kontakte, učitajte fotografije ili dokumentaciju koja je važna i zanimljiva za vašu priču, a mi ćemo vas kontaktirati i dati sve od sebe da vaša priča "dođe" do onih koji je trebaju čuti.