Koja karakterna osobina najviše privlači ljude u vaše društvo?
 Getty Images/iStockphoto
ono nešto

Svatko od nas ima onu jednu osobinu koju drugi obožavaju! Ovaj test će vam otkriti koja je vaša

Tjelesna je privlačnost ono zbog čega uopće uđemo s nekim u komunikaciju. Zbog koje vaše osobine ljudi odluče više vremena provoditi u vašem društvu? Što je vaša najprivlačnija karakterna osobina?

Nagledali smo se filmova i filmova u kojima se na nečijem vjenčanju mladenci odluče napisati vlastite zavjete. U njima uvijek govore svom partneru kako cijene njihovu odanost, što im uvijek podmetnu svoje rame za plakanje i da su nakon tri minute razgovora znali kako su baš jedno za drugo.

Stvarni život, dakako, funkcionira puno drugačije. No opet ne niti previše. Obično nas doista nekome privuku nečiji fizički atributi. Možda će nam se svidjeti nečija silutea, predivan odjevni stil ili ćemo čuti nečiju nazalnu boju glasa koja će nas iz nekog razloga oduševiti.

No nakon samo nekoliko trenutaka fizičke će karakteristike zamijeniti one puno važnije, karakterne osobine. Od tog prvog trenutka do godina i desetljeća romantičnih veza i prijateljstava, suradništava i, primjerice, bratsko-sestrinskih odnosa, svaka će se osoba unutar tog odnosa izmijeniti puno puta. Od trivijalnosti poput promjene boje kose, do malo dublje razine - ukusa u glazbi, filmu ili hrani, pa sve do nemogućnosti toleriranja neke ljudske osobine, sve su to stvari koje ponekad utječu i na to da neki odnos i okončamo.

No prije nego što išta okončamo, riješite test osobnosti i saznajte koja je to vaša osobina koja privlači ljude u odnos s vama?

Linker
15. travanj 2024 20:45