FOTOGRAFIJE: SHUTTERSTOCK
zastanite na tren

Koliko god bismo svi željeli živjeti u ljepšem svijetu, vrlo rijetko o njemu razmišljamo...

Zamišljanje ima ogromnu moć, važno je da ju koristite!

Pretpostavljam da mnoge od vas muči ista dilema koja je mučila i mene - što u ovoj cijeloj situaciji koja se događa oko nas ja mogu učiniti? Kako konkretno mogu pridonijeti da se stvari poprave i pokrenu na bolje? Imam li uopće tu moć?

Ako pratite ono što radim, onda znate da su anđeli nešto što doživljavam prirodnom pojavom i da ih često zamolim za pomoć.

Pa su mi tako upravo moji anđeli dali jasan odgovor na pitanje što trebam činiti.

Njihove je odgovore lako dobiti - jednostavno se umirite, zatvorite oči, stavite dlan na područje srca i postavite im pitanje. Osluškujte koji odgovor dolazi odmah, izravno iz srca, prije nego što ste uopće počeli razmišljati.

Ja sam dobila odgovor da je važno da snimam vođena zamišljanja. Zamišljanja boljeg svijeta.


Samo pet minuta

Jer, koliko god bismo svi željeli živjeti u ljepšem i dobrostivijem svijetu, vrlo rijetko o njemu razmišljamo, zar ne? U mislima je najčešće ono što se događa sada, obveze koje trebate napraviti, problemi koji vas muče, analiziranje svojih ili tuđih postupaka i slično.

Na radionici Ostvarivanja želja polaznici mi se znaju požaliti da im je jako teško pet minuta ostati u zamišljanju svojih želja kao da su ostvarene. Tada im savjetujem da svaki dan pet minuta o tome pišu i tako ostanu usmjereni na željenu temu. No ima još jedan sjajan način - snimiti zvuk svojeg glasa dok opisujete željenu budućnost i zatim to često slušati. Tako vaša podsvijest polako počinje u to vjerovati, navikavati se na nešto što je novo i drugačije i zatim dobiva ideje kako to i ostvariti.

Zato sam i ja odlučila dati svoj doprinos boljem svijetu upravo na ovaj način - snimanjem serije 5-minutnih vođenih zamišljanja koja će nam svima pomoći da lakše vidimo i osjetimo svijet u kojem bismo voljeli živjeti. Prvi video „ZAMISLI AKO MOŽEŠ - Svijet pun ljubavi“ već je na YouTube kanalu Centar Sretan dan, a ostali će uslijediti. Pet minuta na dan baš svatko može odvojiti, a tih pet minuta može kreirati veliku razliku.

Jer osim što takvo zamišljanje podiže energiju i raspoloženje, izuzetno je važan poticaj da zaista napravimo korak naprijed. Jer tek nakon što u svom umu imamo jasnu sliku onoga čemu stremimo i u srcima jasan osjećaj kako želimo živjeti, tek tada se prirodno pokrećemo na akciju kako bismo to i ostvarili! Potrebno je osjetiti da je takav svijet zaista moguć i da mi možemo biti njegovi kreatori. Samo ako svoje misli barem mali dio dana usmjerimo na svoju viziju i zatim im dopustimo da se razvijaju.


Prvi korak

Voljela bih da svako moje vođeno zamišljanje bude kao malo sjeme posijano u vaš um, koje će se onda spontano razviti u vašu vlastitu ‘biljku‘ boljeg svijeta, kroz vaše osobne želje i vašu jedinstvenu maštu.

Zamišljanje ima OGROMNU moć i nije nimalo ezoterično ili neuhvatljivo. Jer baš sve što je ikada, ikada, ikada čovjek kreirao, nastalo je prvo u njegovom umu (i srcu) - u obliku slike, ideje, osjećaja. Svi danas možemo ploviti morima i letjeti zrakom prvenstveno zato što je netko prvo zamislio i vjerovao da se to može. Zamišljanje je uvijek, baš uvijek prvi korak, a bitno je što nad tim prvim korakom svatko od vas ima apsolutnu moć. Jako je važno da to osvijestite! Vi kreirate, u svakom trenutku koji odaberete, prvi korak ka boljem svijetu.

Tako da, kad god se osjetite zbunjeno, bespomoćno ili ponekad i ustrašeno, samo si recite i dopustite da taj isti čas imate moć stvaranja nečeg boljeg. I kreirajte to odmah u svojim mislima. Znajući da, iako nevidljive, one imaju ključ vaše budućnosti.

Kreirajte za sebe i za sve nas. I ja ću.



Sanjine radionice i savjetovanja možete pronaći OVDJE.

Linker
25. travanj 2024 15:52