Kad ste se posljedni put osjećali seksi i poželjno?
 Foto: iStock
Zaljubite se u sebe

Privlači vas netko drugi? Upustite se u aferu… ali sama sa sobom

Kako biste odoljeli iskušenju, stručnjakinja za veze savjetuje da se opet zaljubite u sebe i koliko god to blesavo zvučalo da se upustite u aferu sa sobom. Za to imamo 9 jednostavnih načina...

Stručnjaci kažu kako je sasvim uobičajeno da se udana žena s djecom, zainteresira za muškarca koji nije njen suprug. No, o tome ljudi ne razgovaraju, što dovodi do osjećaja samoće i srama zbog takvih osjećaja.

Ovakve misli mogu biti vrlo opasne, pogotovo ako se krene u akciju.

Obožavate taj osjećaj koji imate kad ste u blizini njega. Uz novu osobu opet se osjećate privlačno i 'živo', jer radite nešto novo, uzbudljivo i riskantno. Zaljubili ste se opet u sebe. No, znate li da to možete dobiti taj osjećaj i bez da padnete u zagrljaj drugog muškarca, rekla je Ani Anderson, stručnjakinja za veze.

Dodaje da budete proaktivni i da se prije svega upustite u aferu sa sobom. Za ovo, kaže Ani, treba imati hrabrosti, ali tako ćete izbjeći iskušenje i donijeti svježinu u brak.

Donosimo 9 jednostavnih ideja pomoću kojih ćete se opet zaljubiti u sebe.

1. Izvedite se na spoj

Nemojte se smijati. Da se morate izvesti van, gdje biste otišli, što biste radili? Da li biste išli u kino ili na večeru? Možda u šetnju prirodom… Što god da je, zabilježite datum u kalendaru i odvedite samu sebe na spoj.

2. Uredite se zbog sebe

Pripremite odjevne kombinacije unaprijed. Izaberite one u kojima se osjećate seksi i poželjno. Zadivite samu sebe i uredite se zbog sebe, a ne zbog drugih.

3. Flert nije na odmet

Muškarci primijete kad žena zrači samopouzdanjem, a vjerojatno će i vaš suprug, kaže Ani, primijetiti kako ste u posljednje vrijeme nekako opušteniji i zavodljiviji. Uživajte u tom osjećaju. Nemojte ga pustiti. Zavolite sebe

4. Pokrenite se

Iskoristite vrijeme kad ste sami kod kuće (ako je to moguće), navinite glazbu na najjače i plešite. Tresite guzom, izvijajte se, potpuno se opustite i vidjet ćete kako ćete se dobro osjećati u vlastitoj koži.

5. Dodirnite svoje tijelo

Sad ne govorimo o masturbaciji, ali svakako možete i to. Priuštite si trenutak samo za sebe. Izmasirajte se, namažite se finim uljima za tijelo, pustite opuštajuću glazbu.

6. Kupite si cvijeće

S vremena na vrijeme, poklonite si buket omiljenog cvijeća. Istraživanja su pokazala da nas gledanje lijepih stvari čini sretnijima. Vođeni time, razveselite se sitnicama koje volite.

Foto: iStock
Stavite glazbu na najjače i plešite. Učinite nešto novo i drugačije. Plešite po kiši!

7. Priuštite si masažu

Koliko god vam život bio užurban, jedan od boljih načina da se opustite i riješite stresa je dobra masaža. Neka vam misli odlutaju na neko lijepo mjesto, planirajte u glavi sljedeći odmor.

8. Napišite ljubavno pismo

Nabavite lijepi papir i napišite ljubavno pismo sebi, prijateljima ili članu obitelji. Izražavanje ljubavi i zahvalnosti povećat će vam osjećaja radosti i zadovoljstva. A to nam je svima potrebno.

9. Napravite nešto novo i drugačije

Izađite iz svoje komfor zone, nemojte da vam svaki dan izgleda isto. Kad ste posljednji put nešto napravili po prvi put? Zašto ne biste malo poludjeli i ponovnom pokazali svoj avanturistički duh. Barem na jedan dan.

Upustite se u aferu sama sa sobom, i ubrzo ćete vidjeti koliko ste divni. Ti muškarci, zbog kojih želite zastraniti, neka vas podsjete tko ste vi zapravo - senzualna, pametna i divna žena. I koja može dobiti uzbuđenje afere, bez fizičke prevare, zaključila je stručnjakinja.

Linker
15. travanj 2024 23:34