Sve što trebate ponijeti sa sobom je dobro raspoloženje
 Sanjin Kaštelan
ne propustite

Počinje Mali piknik: mjesto sretnih susreta, lokalnih poslastica i dekica s pogledom na grad

04. kolovoz 2020.
Jedno od šarmantnijih i omiljenijih ljetnih događanja u Zagrebu - Mali piknik - i ovog kolovoza stiže na Gornji grad

U suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba, Mali Piknik ponovno će pretvoriti Vranicanijevu poljanu u mjesto sretnih susreta, lokalnih poslastica, dekica s pogledom na grad, opuštenih razgovora uz svijeće, bosonogog ležanja na travi i divnih community trenutaka. Stoga rezervirajte (najmanje) jedan petak u kolovozu za uživanje u ovoj maloj piknik-oazi, predahnite od gradskih vrućina i osvježite se domaćim okusima s ljetnog menija Malog placa, poznate mobilne tržnice lokalnih proizvoda, čiji su OPG-ovi i ovaj put zaduženi za drugačije gastro-iskustvo.

Bilo da volite chillati sami, izaći na neobičan romantičan spoj ili pak podijeliti dekicu i koji zalogaj s prijateljima, članovima obitelji ili četveronožnim ljubimcima... nikako ne propustite Mali piknik.

Prve ovogodišnje dekice s pogledom na grad čekaju vas na Vranicanijevoj poljani (park Bele IV.), u petak 7. kolovoza, od 17 do 23 sata, nakon čega se Mali piknik nastavlja održavati svakog petka do kraja mjeseca.

Sanjin Kaštelan

Ulaz je slobodan, a sve što trebate ponijeti sa sobom je dobro raspoloženje!

Događanje organizira Mali plac, a podržava Turistička zajednica grada Zagreba. Više informacija pronađite na FB i Instagram stranici.

Roko Bahat

Teme
Linker
25. studeni 2021 10:19