Osim što nude jeftinije proizvode pa uveseljavaju kupce, u Žabcu je do danas posao pronašlo 10 ljudi, a to veseli i zaposlenike.
Vrijedilo je riskirati

Otvoren najveći food outlet u Hrvatskoj

03. travanj 2017.
Ovo je nastavak poduzetničke start up priče Maje i Maria Žambokija. Drugi food outlet Žabac otvoren je na zagrebačkoj Trešnjevci na adresi Tratinska 80A na 300 kvadratnih metara kao nastavak na pozitivnu priču food outleta Žabac iz Tkalčićeve ulice.

Potaknuti pozitivnim iskustvima iz prvog food outleta Žabac koji radi svega nekoliko mjeseci, otvorenje novog food outleta u puno većem prostoru bilo je samo pitanje vremena, objasnili su na skromnoj svečanosti otvorenja vlasnici, Maja i Mario Žamboki.

Svako radno mjesto je važno

Čast otvoriti novi food outlet na još jednoj zagrebačkoj adresi pripala je gradonačelniku Milanu Bandiću.

"Ovo je hvalevrijedan potez te je posebno pohvalno što je ovim konceptom priliku za zaposlenje dobilo 10 osoba. Svako radno mjesto je dragocijeno. Želim vam puno uspjeha te se nadam kako ćemo uskoro otvoriti i treći food outlet." rekao je Bandić.

Čestitke povodom otvorenja novog food outleta i najljepše želje u poduzetničkim vodama paru Žamboki izrazio je i zagrebački gradonačelnik.

Upravo to je želja i mladog poduzetničkog para koji je nakon Tkalčićeve, novi food outlet otvorio na zagrebačkoj Trešnjevci, odnosno na adresi Tratinska 80A.

Planovi za budućnost

"Prema dosadašnjem iskustvu mogu reći da u naše dućane dolaze sve generacije - od djece i mladih do starijih osoba, no ono što nam je najbitnije, ljudi odavde izlaze sretni jer kupe punu košaru proizvoda za malo novca." pohvalio se par Žamboki otkrivajući kako imaju u planu otvaranje novih food outleta Žabac u Zagrebu, ali i da će se širiti po cijeloj Hrvatskoj.

Teme
Linker
17. siječanj 2022 21:00