SHUTTERSTOCK
Magična 2023. godina

Online radionica prema programu svjetski poznate učiteljice Marie Diamond

Sanja Plavljanić-Širola, diplomirana feng shui savjetnica, održat će trosatnu radionicu “MAGIČNA 2023.” u kojoj će vas poučiti kako da za sebe kreirate što sretniju i uspješniju godinu

Otkrijte sve aktivacije, predviđanja i feng shui lijekove koji će vam pomoći da 2023. godinu za sebe učinite najboljom do sada!

Znate li da prema feng shuiju 2023. godina počinje 22. siječnja? Vjerujete li da za vas, bez obzira na razne okolnosti, ona može biti čudesna?

Na ovom ćete seminaru doznati konkretne upute kako pomoću feng shuija i zakona privlačenja kreirati za sebe najmagičniju 2023. godinu.

Marie Diamond svjetski je poznata duhovna učiteljica i feng shui majstorica, koju smo upoznali u svjetskom hitu “Tajna”. Klijenti Marie Diamond su svjetski poznate tvrtke i osobe poput Stevena Spielberga, Micka Jaggera i Jacka Canfielda.

Po njezinom programu Sanja Plavljanić-Širola, diplomirana feng shui savjetnica, održat će trosatnu radionicu “MAGIČNA 2023.” u kojoj će vas poučiti kako da za sebe kreirate što sretniju i uspješniju godinu, upotrebljavajući tisućljetna znanja feng shuija i zakona privlačenja.

Naučit ćete kako da, prema svom energetskom broju, aktivirate najvažnija područja svog doma za uspjeh, zdravlje, ljubav i mudrost u generalnom smislu, ali i posebno za 2023. godinu.

Tajne metafizike su često jednostavnije nego što mislimo!




Na radionici ćete:

  • Napisati svoje najvažnije želje za 2023. i doznati kako manifestirati najbolje rezultate.
  • Naučiti koji su aktivatori, ciljevi i predviđanja za vaš energetski broj u 2023.
  • Otkriti kako su se zvijezde posložile za vaš energetski broj – što potaknuti, u što ulagati, a gdje se primiriti.
  • Naučiti kako najbolje privući obilje u godini vodenog zeca.
  • Doznati kako kreirati poseban plakat vizije za 2023., s ključnim riječima za sreću i uspjeh, kvantnim bojama za aktivaciju i aktivacijskim simbolima.
  • Vaš dom je također plakat vizije – naučit ćete ga tako i upotrijebiti.

Svi polaznici dobit će uz radionicu PowerPoint prezentaciju!

VRIJEME ODRŽAVANJA: Subota 21. siječnja 17:00-20:00 sati

MJESTO ODRŽAVANJA: Online, putem platforme Zoom

Sve informacije o radionici možete pronaći ovdje.

Linker
18. travanj 2024 08:22