SHUTTERSTOCK
u četvrtak

Novi Doktor u kući: vijesti, savjeti i otkrića koji vam mogu promijeniti život

Ne želimo samo dug i zdrav život, želimo i živjeti dobro

Čak i mali korak koji napravimo, mala promjena na koju se odlučimo, nova navika koju usvojimo znače korak prema zdravijem i dugovječnijem životu, životu koji ćemo provesti sa što manje godina bolesti. Ali ne želimo samo dug i zdrav život, želimo i živjeti dobro. To je cilj kojim svi težimo. Prepoznati signale koje nam tijelo šalje, spriječiti ili odgoditi bolest. Ako do nje i dođe, zahvaljujući napredovanju medine i terapijama koje prije dva, tri ili četiri desetljeća nisu postojale, s bolesti i dalje možemo imati kvalitetan i ispunjen život.

Doktor u kući je tu za vas, karika između liječnika i oboljelih, spona između nutricionista, fizioterapeuta, fitness trenera, terapeuta i zdravih ljudi, s vrijednim savjetima za cijelu obitelj, kako otkriti simptome, pravovremeno započeti liječenje i dulje živjeti u zdravlju.

Kada otići doktoru, koju metodu liječenja odabrati, što je novo što vam može pomoći i u zdravlju i u bolesti? Na sva ta pitanja trudimo se odgovoriti već 25 godina i pružiti vam relevantnu i stručnu informaciju, temeljenu na znanosti, ali na način razumljiv vama, čitateljima, zdravim i bolesnim, kako biste se na najbolji mogući način pobrinuli za svoje zdravlje i proživjeli još mnoge dobre godine.

Tim putem nastavljamo i dalje uz vašu podršku, naših vjernih čitatelja, i naših brojnih liječnika suradnika koji neumorno odgovaraju na sva vaša i naša pitanja.

U novom ruhu

Novi Doktor u kući izlazi u novom ruhu, ali sa svim vijestima, savjetima i otkrićima kao i do sada svakog prvog četvrtka u mjesecu.

U rujanskom broju pripremili smo pregršt zanimljivih tema - kako da menopauzu dočekate mudro, tko ima koristi od dnevne doze andola ili aspirina, a kome to može naštetiti, kako prepoznati anemiju, kada potražiti pomoć liječnika, a kako bolje iskoristiti željezo iz prehrane. Zašto je zeleno lisnato povrće najzdravije povrće i kako ga uklopiti u sve obroke u danu. Donosimo aplikacije koje bismo svi trebali imati jer nam mobiteli mogu poslužiti kao odličan alat u službi zdravlja. Erektilna disfunkcija nije tabu tema, kako se liječi ako o tome razgovarate s urologom? Jeste li kronični pomagač i znate li zašto to nije uvijek dobro?

Potražite novi Doktor u kući na kioscima od 7. rujna.

Linker
27. travanj 2024 22:55