FOTOGRAFIJE: Hana Tušek
sjajna ideja

Nova linija krevetića: Ovih blagdana razveselite i vi svoje male četveronožne prijatelje

Deseci hrvatskih švelja, stolara i drugih stručnjaka uključeni su u projekt kojem je cilj očuvanje kako tekstilne industrije tako drugih zanimanja ovog kraja


Nedaleko od zagrebačke vreve, u gradu Kutini, rađa se jedno novo carstvo u kojem su glavni likovi naši kućni ljubimci. Vrsne domaće tekstilne stručnjakinje s velikom pažnjom rade jedan novi svijet posvećen malim bićima koja nas svakodnevno uveseljavaju, nasmijavaju, uvijek su uz nas i naš život čine sretnijim i ispunjenijim.

image
FOTOGRAFIJE: HANA TUŠEK

Upravo iz želje da svojim najvjernijim životnim suputnicima poklonimo život kakav zaslužuju, s ljubavlju je nastao hrvatski proizvod Hudog & Hucat čija nova linija krevetića za naše četveronožne najbolje prijatelje već na prvu oduševljava Hrvatsku i regiju. Deseci hrvatskih švelja, stolara i drugih stručnjaka uključeni su u projekt kojem je cilj očuvanje kako tekstilne industrije tako drugih zanimanja ovog kraja.

image
FOTOGRAFIJE: Hana Tušek


Pazi se na svaki detalj

- Hugo je u našu obitelj stigao prije četiri godine. Oduvijek smo voljeli životinje pa nam je dobrobit našeg psa bila na prvom mjestu. Zato smo Hugu odlučili napraviti poseban, lijep i udoban krevetić od prirodnih materijala. U izradu smo uložili puno truda, vremena i pažnje što nas je potaklo na razmišljanje o krevetićima s kakvima bi bili sretni i drugi ljubimci. Osmišljavajući ih, pazili smo na svaki detalj, ponavljajući više puta iste modele kako bismo ih doveli do savršenstva - otkriva Marija Fresl.

image

Kristina Bradać

FOTOGRAFIJE: Hana Tušek

U carstvu naših malih prijatelja pravi je hit krevetić pletenica koje djelatnice ručno pune i pletu u nekoliko veličina. Uz to što svojom kvalitetom i udobnošću našim psićima i macama pruža bezbrižan san i ugodan odmor, ovaj besprijekorni dizajn uklopit će se u svaki prostor i učiniti ga modernijim i ljepšim. Tu su i razni moderni drveni krevetići u brojnim oblicima te mekani jastuci čije će bogatstvo boja i materijala oduševiti svaku njuškicu. Pravo veselje donose kreveti u džepu u kojima će i najrazigraniji ljubimci slatko utonuti u san.

image

Tihana Harapin Zalepugin

FOTOGRAFIJE: Hana Tušek

Među prvima u Hudog & Hucat novom carstvu u Bukovačkoj cesti 25 svoje su male prijatelje uzbudljivim poklonima razveselili Lana Pavić, Kristina Bradač, Tihana Harapin Zalepugin, Zvona Vučković, Zoran Mrvoš i mnogi drugi.

image

Lana Pavić i Marko Kožul

FOTOGRAFIJE: Hana Tušek

Ovih blagdana razveselite i vi svoje male članove obitelji. Bića koja imaju sve odlike čovjeka, a niti jednu njegovu manu!

Linker
05. ožujak 2024 15:49