Dođite na radionicu uskršnjih aranžmana.
Budimo malo i kreativni

Nova DIY radionica: unesi dašak proljeća i u svoj dom

07. travanj 2019.
Sve potrebne materijale dobit ćete na radionici, a svoje divne DIY uratke moći ćete ponijeti sa sobom. 

Proljeće je u zraku, sve se budi i cvjeta, a bliže nam se i Uskršnji blagdani. Stoga vam je Whisper of Nature pripremio jednu kreativnu i edukativnu radionicu na kojoj ćete naučiti kako izraditi DIY dekoracije inspirirane proljećem i prirodom, a upravo takvi ukrasi će unijeti veselje i energiju proljeća u vaš dom.

Sve potrebne materijale dobit ćete na radionici, a svoje divne DIY uratke moći ćete ponijeti sa sobom. Tako ćete imati sve spremno za dekoriranje na uskršnji vikend pa ćete moći opušteno uživati u blagdanima sa svojim bližnjima.

Radionica DIY Uskršnji aranžmani - "Unesi dašak proljeća u svoj dom" sastoji se od tri djela.

U prvom djelu izrađivat ćete ARANŽMAN u VAZI s vjesnicima proljeća, kao što su vrbine grane popularnog naziva mica mace ili grane breze, a ukrašavat ćemo ga trešnjinim cvjetovima, lepršavim leptirićima ili cvjetićima od perja, sve redom DIY uraci.

U drugom djelu izrađivat ćete VJENČIĆ od grana, idealan ukras ZA BLAGDANSKI STOL i/li blagdanski TANJUR. I ovdje ćete koristiti prirodne materijale kao što je panj drveta, vjenčić od grana, mahovina, slama i ostalo. Tako će vaše ukućane na tanjuru dočekati pisanica s porukom koju ste vi izradili, što će još dodatno uljepšati divno Uskršnje jutro.

Naučit ćete sve o raznim metodama, motivima i trendovima, ukrašavati pisanice, saznati sve o njihovom prirodnom bojenju i trikovima kako da se boja bolje primi. Moći ćete isprobati i metodu ispuhivanja jaja, ako već niste do sada.

Treći dio radionice sastoji se od raznih načina i trikova ukrašavanja doma ili blagdanskog stola kojima ćete lako unijeti veselu proljetnu atmosferu buđenja prirode te zadiviti svoje ukućane.


'Šećer' na kraju

A da bi ovo kreativno i veselo druženje bilo potpuno, na radionici ćete moći isprobati ukusne napitke prigodne za ovo doba godine te slasne i zdrave zalogaje.

Radionica se održava u subotu 13. travnja od 11 do 14 sati na adresi Whisper of Naturea u Zagrebu.

Više informacija i prijave na radionicu možete pronaći OVDJE.Teme
Linker
02. listopad 2022 12:44