Što je trend, što stiže, a što je na sniženju? Doznat ćete i to!
 Foto: iStock
Potražite u četvrtak u paketu s Jutarnjim

Nemojte propustiti: VITA ljepota i zdrav život - novi sadržaji, novi izgled!

Sve o beauty novitetima, njezi kose i kože, kolagenu, sve o najboljim novim crvenim ruževima i zimskim puderima. Predstavljamo i boju sezone!

Od ovog broja magazin Vita donosi vam nove sadržaje i novi izgled. Doznat ćete baš sve što trebate o beauty novitetima, njezi kože i kose, kolagenu, sve o najboljim crvenim ruževima i zimskim puderima...

Naše rubrika Ljepota i Anti-age postat će vaš najbolji vodič za kupnju kozmetičkih proizvoda, odabir tretmana te njezi lica i tijela. Što je trend, što stiže, a što je na sniženju? Doznat ćete i to!

U našoj rubrici Dobra forma naučit ćemo zajedno vježbe za ravan trbuh, a u rubrici Superhrana doznati sve o zdravlju iz bobica. Suho bobičasto voće sadrži jednostruko nezasićene masne kiseline, prehrambena vlakna, esencijalne aminokiseline, vrijedne mineralne tvari, vitamine i druge tvari koje pridonose jačanju zdravlja i borbi protiv bolesti.

Samo najbolje

Snaže imunitet, pomažu kod mršavljenja, smanjuju rizik za pojavu raka i bolesti krvožilnog sustava, poboljšavaju probavu te sprečavaju prerano starenje. Doznajte sve o acai bobicama, aroniji, brusnici, goji bobicama, grožđicama, inka bobicama. Tu je i naša zdrava kuhaona s receptima.

Naravno, bavimo se i psihologijom i vezama, a tu je i aromaterapija, zdravlje iz bilja, kućni ljubimci...

Provjerite sami: u četvrtak 18. siječnja nova Vita, vaš magazin za ljepotu i zdrav život. Nemojte propustiti paket Jutarnji list + Vita za samo 13 kuna.

Linker
16. travanj 2024 13:18