SHUTTERSTOCK
užina ‘to go‘

Nemate vremena za pripremu zdrave užine? Jedan fantastičan proizvod će zadovoljiti sve vaše dnevne potrebe

Manjak vremena više vam ne može biti izgovor jer vam voće i povrće odsad doslovno stane u džep: možete ga ‘skviZZnuti‘ bilo kada i bilo gdje

Da je voće i povrće neophodno za zdravlje znamo svi. Kao i da bismo trebali jesti najmanje pet obroka voća i povrća dnevno. No, koliko god se mi trudimo držati se tih savjeta kad smo kod kuće, većina nas ipak ne uspije zadovoljiti taj dnevni minimum iz vrlo jednostavnog razloga - jer veći dio dana provodimo negdje drugdje. A na poslu, na fitness treningu ili dok razvozimo djecu na njihove slobodne aktivnosti i ne sjetimo se uvijek ponijeti sa sobom tu toliko važnu dnevnu zalihu esencijalnih nutrijenata.

A budimo iskreni, čak i ako se sjetimo, nije nam uvijek praktično nositi posudice s nasjeckanim voćem ili nožić kojim bismo u nekoj pauzi mogli oguliti svježe voće. I upravo tada naše najbolje namjere da učinimo nešto dobro za sebe i hranimo se zdravo padaju u vodu. U strci, žurbi i zatrpani obavezama, kad nas sredinom prijepodneva ili poslijepodneva uhvate napadaji gladi na kraju uvijek posežemo za nekim jednostavnijim i, sasvim sigurno, manje zdravim rješenjima.

Bilo da je riječ o nekakvom sendviču, grickalicama ili čokoladicama - posežemo za hranom koja zapravo minira naše nastojanje da poradimo na svom zdravlju i imunitetu. Uglavnom su to prazne kalorije, gomila šećera, trans masti i soli koji nas kratkoročno zasite i zadovolje, no nakon toga se obično osjećamo tromo, bez energije, ubrzo ponovo gladni, a i frustrirani jer smo svjesni da ne činimo uslugu ni svom zdravlju ni izgledu. Kad bi barem postojala neka varijanta „džepnog” voća koje nam stane u svaku torbicu i koje možemo, bez ikakve pripreme i posebnog pribora, pojesti onako usput bilo dok tipkamo po računalu, dok stojimo u prometnoj gužvi, dok se presvlačimo za trening ili dok se ujutro spremamo za novi radni dan!


Voće i povrće sa zadatkom

Upravo to su imali na umu stručnjaci brenda Nutrino Lab kad su kreirali voćne kašice i funkcionalne pire mixeve u praktičnom „pouch” pakiranju idealnom za konzumaciju u pokretu. Svoju dnevnu dozu voća sada možete dobiti u tri poteza u bilo kojem trenutku i situaciji u danu: odvrnete, skvizznete i uživate u preukusnoj mineralno-vitaminskoj bombi. A da vam ne dosadi, možete birati između raznih voćnih kombinacija i okusa u ovim 100 posto prirodnim voćnim užinama ili kombinacijama voća i povrća u funkcionalnim pire mixevima. Tu je pet različitih okusa voćnih užina u veselim, šarenim pakiranjima pa tako možete birati kombinaciju jabuke, manga, marakuje i banane ili jabuke, manga, papaje i banane, jabuku s borovnicom i višnjom, s breskvom, jagodom i malinom ili s kruškom i dinjom. Nemojte se odlučivati za jednu kombinaciju jer sve imaju odličan okus, a vaš organizam ima potrebu za različitim nutrijentima pa je najbolje da mu od svega priuštite pomalo.

image
PROMO

Sinergija različitih vrsta voća opskrbit će vas svim potrebnim nutrijentima u danu, i tako iz dana u dan. Za posebne situacije ili potrebe, možete odabrati neki od tri funkcionalna pire mixa. Fitness snack je nutritivno moćna, a opet lagana i osvježavajuća užina na bazi jabuke, kivija, špinata i banane koji će biti idealni da izdržite dug i naporan radni dan i ne dočekate večeru pregladnjeli ili za one sportski aktivne kojima treba upravo takva užina koja ih neće opteretiti prije ili za vrijeme treninga, ali koja će im pružiti sve što je potrebno da tijelo izdrži naporni ritam ili se dobro oporavi i okrijepi nakon treninga.

Kad vam se kasno prijepodne, sredinom poslijepodneva ili predvečer učini da više nemate ni atoma snage i volje i da vam je svega dosta, posegnite za injekcijom energije u obliku Power mix pirea s kombinacijom jabuke, maline, jagode i cikle koji će vas učiniti kao novim i ispuniti vas energijom potrebnom da privedete dan kraju onako kako ste si zacrtali. Na kraju, vrijeme je i da se jedno jutro pokušate razbuditi nečim jednako učinkovitim kao što je kava, ali puno zdravijim - Wake up mixom koji se sastoji od jabuke, naranče, mrkve i đumbira, a to je kombinacija koja će na noge dignuti i one najpospanije ili vas na kraju dana rasplesati iako ste mislili da imate snage još samo za leći u krevet.

image
ALEKSANDAR DAMNJANOVIC

Dnevna doza svega što je tijelu potrebno

Smart food revolucija brenda Nutrino Lab sada vam omogućava da dnevne potrebe organizma za esencijalnim mineralima, vitaminima i ostalim nutrijentima iz voća i povrća zadovoljavate bez ikakve gnjavaže i pripreme, u hodu i to s užitkom jer su kombinacije njihovih voćnih snackova i funkcionalnih pire mixeva toliko ukusne da ćete ih poželjeti konzumirati i češće nego što je nužno. No, osim fantastičnih, osvježavajućih okusa, ono što Nutrino Lab fruit snackove i pire mixeve čini savršenim izborom za užinu ili za lagan i energijom nabijen doručak za vjetar u leđa na početku novog radnog dana, jest činjenica da su napravljeni od 100 posto voća i povrća te ne sadrže dodane šećere, konzervanse niti gluten, a pritom obiluju brojnim vitaminima i mineralima. A sastojci su sve ono za čime vaše tijelo vapi u frenetičnom modernom ritmu života.

image
PROMO

Budi u trendu i ‘skvizzni’ voće u svakoj prilici

U svakom slučaju, koju god kombinaciju voća i povrća odaberete, ne možete pogriješiti jer su sve jednako zdrave i ukusne. A ono što ih čini skroz neodoljivim je super praktično i fora pakiranje kojim ćete, kad ga izvadite na radnom mjestu ili ne treningu, oduševiti sve oko sebe i natjerati ih da vas požele kopirati. Pouch pakiranje možete gurnuti u bilo koju torbicu, ladicu ili u džep od jakne i prema potrebi posegnuti za njim, ‘skvizznuti‘ i potegnuti malo super moćne voćne kašice.

Ne samo da ćete zadovoljiti dnevne potrebe za voćem i povrćem i važnim nutrijentima, već ćete i pokrenuti trend brige za vlastito zdravlje na najzabavniji i najukusniji način. Uostalom, voće i povrće u ovako cool izdanju teško da će proći nezapaženo.

Nakon konzumacije jednostavno zavrnete čep, vratite vrećicu u džep i nastavite kasnije. Nema straha od prolijevanja, od mrljanja i nereda, niti od gunđanja - u ovakvom obliku čovjek stvarno mora postati lud za voćem, povrćem i zdravim životom.

Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji s Nutrino Lab.

Linker
18. travanj 2024 01:08