Uspomene pišu priču, a Magic Book Lab omogućava da ih se uvijek prisjetite...
 Foto: Magical Book Lab
Originalna ideja

Nema puno darova koje rado uzimamo u ruke i godinama nakon što smo ih dobili, ali ovo jest jedan takav

Približava nam se jedan od najhladnijih mjeseci u godini, ali najtopliji po pitanju darivanja i pokazivanja emocija. Ako već razmišljate čime ćete najmilije iznenaditi ispod božićne jelke, preporučujemo vam jedan posve nepredvidiv poklon.

Ne radi se o pidžami, ne radi se o parfemu, već o unikatnim personaliziranim bookovima i čarobnim rokovnicima s personaliziranim natpisom po vašoj želji.

Ideja je nastala tako što su vrijedni i veseli vilenjaci iz tvornice Magical Book Laba osluškivali vaše želje. Kao savršeni božićni poklon kreirali su knjižnicu prepunu multimedijalnih bookova. S polica njihove slatke knjižnice tako možete uzeti knjigu koja opisuje vašu ljubavnu priču, spomenar prijateljstva ili iznenaditi baku i djeda kompilacijom fotografija unučadi.

Najdraže fotografije, ali i pjesme, citati...

Tu čarobna priča ne staje jer će mali vilenjaci rado napisati i koju knjigu po vašoj želji. U nju će unijeti vaše najdraže fotografije, pjesme ili citate, kao i mjesta za poljupce, poruke i buduće uspomene.

Ako pak želite biti posebno unikatni i potpuno drugačiji, vilenjaci će za vas nacrtati i jedinstvene ilustracije koje će bookovima dati notu osebujnosti.

Foto: Magical Book Lab
Iznenadite voljene darom koji će uvijek rado uzimati u ruke. I godinama nakon što ste im ga poklonili.

Prvi poljubac davno zaboravljen? Nikad!

Naravno, vilenjaci se prije svega vole dobro zabaviti, pjevati i plesati. Zato im slobodno pošaljite video zapise koje će s veseljem pomoću QR kodova uvrstiti u vaše knjige. Zamislite sreću na licu svoje majke koja s radošću promatra snimku prvih koraka svoga unuka! Ili možda djevojku nekog sramežljivog mladića koji je uspio zabilježiti njihov prvi poljubac.

Kako su naši vilenjaci nestašni, u jednom će vas trenutku pozvati da s njima birate između predivnih sedefno bijelih ili srebrnih korica tvrdog uveza, ispunjenih sitnim česticama za premium izgled. Možda pak ćete se radije odlučiti za korice presvučene knjigoveškim tkaninama dostupnima u širokoj paleti pastelnih tonova ispunjenih šljokicama ili za čarobne kožne korice.

Svaka vaša želja bit će zapečaćena jednim posebnim iznenađenjem u obliku personaliziranog natpisa istaknutim u tehnici reljefnog tiska 3D printa.

Sjećate li se naše priče o Dariji Markić, "mami" Magical Book Laba - još uvijek je možete pročitati i inspirirati se za pokretanje vlastitog posla, ostvarenje cilja ili jednostavno da pored posebnog božićnog dara, naručite radosnicu za svoje dijete, spomenar za dragu prijateljicu ili, primjerice, book uspomena s posljednjeg putovanja...

Foto: Magical Book Lab
Ne čekajte novogodišnji vatromet kako biste se sjetili da vam treba planer za novu godinu ;)

Personalizirani rokovnici i super dar

Novost u ponudi najslađe tvornice na svijetu, Magical Book Laba, su čarobni personalizirani rokovnici za 2019/2020. godinu. Tvrdih su korica i dostupni u širokoj paleti divnih boja. Tekst na koricama aplicira se također po vašim željama i dostupan je u predivnoj srebrnoj, zlatnoj, crvenoj ili plavoj boji koja se na koricama elegantno sjaji.

Kako bi božićni pokloni ove godine bili uistinu savršeni, Magical Book Lab poklanja vam besplatno apliciranje teksta na korice knjiga u tehnici reljefnog tiska 3D printa sve do 1.12.2018.

Više o ovim čarobnim multimedijalnim knjigama, rokovnicima ili personaliziranim radosnicama možete doznati na web stranici Magic Book Laba ili društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Promo

Linker
20. rujan 2023 22:19