Koje filmove ćete vi gledati?

 SHUTTERSTOCK
Uživajte

Ne želite opet gledati reprize? Imamo za vas popis novih božićnih filmova

Vjerojatno ste već pogledali sve klasične božićne filmove kao što su Vilenjak, Sam u kući, Kako je Grinch ukrao Božić...

Posljednjih godina možemo zaista uživati u božićnim filmovima jer ih ima kao nikad prije. Ne samo to, zahvaljujući streaming servisima možemo ih gledati kad god poželimo. Vjerojatno ste već pogledali sve klasike kao što su Vilenjak, Sam u kući, Kako je Grinch ukrao Božić... Ovih blagdana dajte priliku novima. Mi imamo popis za vas.

image
SHUTTERSTOCK


Falling for Christmas

Za sve obožavatelji Zamke za roditelje, Opasnih djevojaka i Šašavog petka, imamo dobre vijesti - Lindsay Lohan se vratila glumi. U ovom film Lindsay glumi nedavno zaručenu nasljednicu kojoj je, nakon nesreće na skijanju, dijagnosticirana amnezija i ostavljena je na brigu zgodnom vlasniku kolibe (Chord Overstreet) i njegovoj kćeri. Radnja se odvija u vrijeme prije Božića i, naravno, u sve se upliće ljubav. Pogledajte na Netflixu.




The Noel Diary

Kada se popularni pisac Jake Turner vrati kući za Božić kako bi riješio imanje svoje preminule majke, otkrije dnevnik koji bi mogao sadržavati informacije vezane uz njegovu prošlost. U priču se upliće i Rachel (Barrett Doss), zanimljiva djevojka koja je u potrazi za svojom biološkom majkom, Noel, koja je bila Jakeova dadilja, a upravo joj dnevnik postaje vodič. Noel je imala 17 godina u vrijeme Rachelinog rođenja i morala se odreći svog djeteta jer si nije mogla priuštiti brigu o njoj. Jake i Rachel zajedno kreću na putovanje kako bi preispitali svoju prošlost i otkrili budućnost koja je potpuno nepredvidljiva. Pogledajte na Netflixu.




Christmas With You

Pop zvijezda Angelina osjeća da joj je karijera zapela, a u isto vrijeme pokušava se izvući iz loše romanse s narcisoidnom zvijezdom telenovela Ricardom, s kojim ostaje isključivo kako bi povećala svoju internetsku popularnost. Da bi napravila veliku promjenu Angelina odlazi u mali grad kako bi ispunila želju mlade obožavateljice. Tamo ne samo da pronalazi inspiraciju za pisanje pjesme, već i priliku za pravu ljubav. Pogledajte na Netflixu.




Spirited

Zamislite dirljivu priču Charlesa Dickensa o Scroogeu kojeg posjećuju duhovi Badnjak, ali u smješnijoj verziji? Božićna priča ovoga puta ima malo drugačiju adaptaciju. Naime, jednog od glavnih likova igra Ryan Reynolds što znači da je smijeh zagarantiran. U njemu također glume Will Ferrell i Octavia Spencer. Moramo priznati, već gledanje najave filma će vas nasmijati. Pogledajte u kinima i na Apple TV+.



Violent Night

Naravno, volimo i pomalo neobične božične filmove, a baš zato trebate pogledati mračnu komediju u kojoj glavnu ulogu tumači David Harbour (Stranger things). Priča počinje kad tim plaćenika upadne u bogato obiteljsko imanje na Badnjak, uzimajući sve ljude unutra kao taoce, međutim, zločinci nisu spremni za iznenadnog superjunaka - Djeda Božićnjaka. Pogledajte u kinima.

P.S. Ne preporučujemo da ovaj film gledate s najmlađima.




A Christmas Story Christmas

Obiteljska komedija "A Christmas Story Christmas" dugo je iščekivani nastavak filma "Christmas Stroy" (iz 1983. godine). Ovaj put, Ralphie je odrastao i ima 51 godinu. Sada je red da se on nosi s Božićem i svime što dolazi s njim sad kada je i on tata. Peter Billingsley vraća se ulozi koja je natjerala djecu svih uzrasta da iščekuju božićno jutro kao nitko drugi. Nastavak filma "Christmas Story" kojeg mnogi ljudi smatraju svojim omiljenim božićnim filmom svih vremena sigurno će u vama probuditi nostalgiju. Pogledajte na HBO Maxu.




Holiday Harmony

Pjevačica Gail ima priliku natjecati se za nastup iz svojih snova, ali mora stići do Los Angelesa koji je udaljen nekoliko tisuća kilometara. Iako kreće na vrijeme, putem joj se dogodi mala nezgoda u gradiću Harmony Springs u Oklahomi. S obzirom na to da je ostala bez novca i prijevoza, na nagovor lokalnog majstora, Jeremyja, da bi zaradila novac će pripremiti skupinu djecu za njihov božićni nastup. Međutim, Gail i Jeremy postaju bliski, ali ako ona želi ispuniti svoj životni san, možda će morati napustiti njega i grad koji je zavoljela. Pogledajte na HBO Maxu.

Linker
23. travanj 2024 09:46