Vidimo se u Rovinju!
U Rovinju

Ne propustite Weekend Bike & Gourmet Tour - za sve ljubitelje bicikliranja, prirodnih ljepota i gurmanskih delicija

Staze uključuju više gourmet punktova na kojima će sudionici moći kušati delicije, vina i maslinova ulja s istarskog područja.  


Sedmi put zaredom ljubitelji bicikliranja, prirodnih ljepota i gurmanskih delicija, moći će uživati na Weekend Bike & Gourmet Touru koji će se održati 6. i 7. travnja u Rovinju.

Weekend Bike & Gourmet Tour nastao je u suradnji hotelijerske kompanije Maistra, Turističke zajednice grada Rovinja-Rovigno i Udruženja obrtnika Rovinj, a namijenjen je svim rekreativnim biciklistima bez obzira nastupaju li na MTB biciklima, trekking biciklima ili e-biciklima.


Gourmet punktovi

Kako bi udovoljili svim natjecateljima organizatori su predvidjeli dva itinerera. Prvi nazvan Sport, za one izdržljivije, u dužini od 106 km i drugi, Hobby, za one koji vole rekreativni tempo, od 80 km. Oba itinerera sastoje se od dvije staze, "Mare" i "Monti".

Prvog dana na stazi "Mare" moći će se uživati u morskim delicijama, dok će tijekom drugog dana na stazi "Monti" sudionike dočekati gourmet poslastice iz unutrašnjosti Istre.

Staze uključuju više gourmet punktova na kojima će sudionici moći kušati delicije, vina i maslinova ulja s istarskog područja. Kada je riječ o stazi „Mare“ kulinarske stanke odvijat će se u ugostiteljskim objektima Albachiara, Istra i Brancin da Nino, dok staza „Monti“ svoje gurmanske pauze ima u ugostiteljskim objektima Mofardin i Albachiara, u vinskom podrumu San Tommaso.

Start 7. Weekend Bike & Gourmet Toura je oba dana zakazan u 10 sati ispred Sportskog centra Hotela Eden, a vožnja će se odvijati u pratnji profesionalnog vodiča po uređenim i označenim biciklističkim stazama, ali i makadamskim putevima u okolici Rovinja i Bala.

Prvog dana na stazi "Mare" moći će se uživati u morskim delicijama.

Cijena iznosi 2500 kuna za jedan dan, dok je ona za paket od dva dana 450 kuna. Uz kotizaciju, svi zainteresirani mogu rezervirati i smještaj po posebnoj cijeni u hotelima Maistre.

Prijave su moguće putem turističke agencije Maistra (e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.) ili na dan događaja na startnoj lokaciji. Više informacija o Weekend Bike & Gourmet Touru moguće je zatražiti putem e-mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i na broj telefona 052 800 252.

Linker
19. travanj 2024 19:59