Tata Amir ponosan je na uspjeh svoje talentirane djece.
 Snimila: Martina Cvek
Bravo ekipa

Mladi Ljutići nastavljaju nizati skijaške uspjehe

18. veljača 2017.
Veliki uspjeh ostvarila je Zrinka Ljutić osvojivši 1. mjesto u slalomu i veleslalomu natjecanja Zagreb Children Trophy.

Mladi skijaški talenti obitelji Ljutić nastavljaju nizati uspjehe, pa su tako Zrinka (13) i Tvrtko (15) Ljutić 14. i 15. veljače nastupili na međunarodnom natjecanju Zagreb Children Trophy u kojem je sudjelovalo 196 natjecatelja od 12 do 16 godina starosti iz čak 24 zemlje.

Veliki uspjeh ostvarila je Zrinka Ljutić osvojivši 1. mjesto u slalomu i veleslalomu natjecanja Zagreb Children Trophy, a osim ove dvije međunarodne pobjede, ove je sezone ostvarila 4 pobjede i 2 druga mjesta u CROski kupu. Vjerno je prati brat Tvrtko koji je u Veleslalomu osvojio 13. mjesto te trenutačno vodi u CROski kupu s 2 pobjede i 5 drugih mjesta.

Odlični rezultati

Mlađi članovi obitelji Ljutić ne zaostaju za bratom i sestrom, pa su tako Hrvoje (10) i Dora (12), proši tjedan na Sljemenu osvojili 1. i 2. mjesto na Prvenstvu Hrvatske.

Zahvaljujući dobrim rezultatima, Zrinku, Tvrtka, Doru i Hrvoja, podržava Atlantic Grupa svojim brendom Cedevita, čime su im treninzi na snijegu, u kojima, s ocem i trenerom Amirom Ljutićem, provode oko 250 dana godišnje, znatno olakšani. Cedevita je poznata po svojim doprinosima hrvatskim sportašima, pa je podrška talentiranoj i vrijednoj obitelji Ljutić logični nastavak ulaganja u sport.

Snimila: Martina Cvek
Osim što nižu sportske uspjehe, Ljutići su i odlični učenici.

Podsjetimo, osim odličnih skijaških rezultata, Tvrtko, Zrinka, Dora i Hrvoje odlični su učenici. Tvrtko je također trenutačno jedan od najboljih mladih europskih jedriličara na dasci tzv. windsurfera, a Zrinka se bavi i kitesurfingom, nogometom, te svira violončelo.

Teme
Linker
29. rujan 2022 03:36