Getty Images for Chopard
Sve za ljepotu

Mislili ste da grudi Kendall Jenner savršeno izgledaju 'same od sebe'!? Krivo, manekenka se podvrgava tretmanu bradavica koji zaista boli

Mnogi će za nju reći da je savršena, no unatoč tome jedna od najpoznatijih manekenki na svijetu priznaje nekoliko svojih mana.

Tko bi rekao da čak i ona, jedna od najtraženijih manekenki svijeta, ima problem s aknama.

“Svakodnevno gledam svoje lice i znam točno s čim imam posla. Ni ja ne volim svoje akne, ali moram se nositi s njima”, kaže Jenner.


PROBLEMI S AKNAMA

Priznala je kako ju je najviše boljelo to što je u tinejdžerskim danima mnogo puta ostajala kod kuće i plakala zbog tog problema. U 21. godini akne su se vratile zbog hormona i stresa, ali njezina radna etika pomogla joj je učvrstiti tron najplaćenijeg modela.

Oslobađajuće iskustvo donijelo joj je svojedobno pojavljivanje na crvenom tepihu bez savršene šminke, promovirajući tako nesavršenost na licu.

To joj je donijelo i nove poslovne ponude.

“Samoj sam sebi govorila da moje akne ne postoje, a um je dosta moćan”, kaže. Razveselilo ju je što joj se javilo mnogo pratitelja s istim problemom koji su pozdravili njezinu hrabru odluku.


NOVI TREND

Kendall je, ako možda niste znali, promovirala i jedan neobičan trend u plastičnoj kirurgiji.

Pokazivala je već da joj grudnjak samo smeta i često ga odbija nositi ispod svojih odjevnih kombinacija. No, to joj nije bilo dosta, promovirala je i trend povećanja bradavica, zahvat koji podrazumijeva ubrizgavanje injekcije u bradavice (poput filera u usne). Sad se, stoga, ne skida iz prozirnih haljina kojima više otkriva no što skriva, no to joj, moramo priznati, dobro stoji.

Linker
24. travanj 2024 07:18