Ne propustite

Marie Diamond ponovno gostuje u Zagrebu!

Učinite 2019. svojom najboljom godinom ikada, upotrebom Zakona privlačenja i feng shuia i saznajte zašto savjete svjetski poznate govornice slijede Steven Spielberg, Rolling Stonesi te vodeći ljudi najuspješnijih svjetskih korporacija.

Marie Diamond, svjetski renomirana govornica i autorica internacionalnih bestselera, održat će u Zagrebu sjajnu i zaista dragocjenu radionicu o kreiranju vaše najbolje godine!

Na seminaru Zakon privlačenja za 2019. naučit ćete kako napisati novo poglavlje u svom životu, tako da lakše možete privući više uspjeha, ljubavi, novca i blagostanja.

Naučit ćete, na osnovi svog datuma rođenja, najbolji način ne samo kreiranja svojih ciljeva, nego ćete ih i aktivirati na svom posebnom plakatu vizije s jedinstvenim bojama, aktivacijama i afirmacijama.

Na seminaru ćete:

  • Otpustiti iskustva iz 2018. godine, integrirajući u sebi učenja i lekcije koje vam je donijela.
  • Povezat ćete se s vlastitim unutarnjim vodstvom, da biste dobili jasnoću o tome što istinski želite u novoj godini.
  • Aktivirat ćete i pokrenuti svoje ciljeve, koristeći poseban tijek energije sljedeće godine, prema feng shuiu.

Naučit ćete:

  • Kako kreirati i kamo smjestiti plakat vizije za privlačenje više uspjeha.
  • Kako unijeti u svoj ljubavni život puno nježnosti i strasti.
  • Koje su najbolje boje i afirmacije za obilje u 2019. godini.
  • Koje su najbolje aktivacije za poticanje vašeg zdravlja i dobrobiti.

Marie Diamond je poznata po sudjelovanju u hit filmu Tajna te je koautorica istoimene knjige, koja je prodana je u više od 25 milijuna primjeraka, prevedena je na 50 jezika te se više od 190 tjedana zadržala na ljestvici bestselera The New York Timesa. Jedina je Europljanka koja je sudjelovala u tom filmu koji je promijenio mnoge živote, a ona sama je jedan od najvećih svjetskih autoriteta u području feng shuia i Zakona privlačenja. Kreatorica je vlastitih programa DiamondFengShuija, Diamond radiestezije i programa unutarnje Diamond meditacije, koje već godinama poučava u cijelom svijetu.
"​Sa 15 godina, imala sam saobraćajnu nesreću i doživjela iskustvo blizu smrti. Dok sam se oporavljala, upitala sam svog Duhovnog Vodiča: "Zašto mi se dogodila ta nesreća, iako svakodnevno meditiram, molim i imam pozitivne misli?” Rekao mi je da je razlog u tome što imam loš feng shui. Od tog trenutka, započelo je novo poglavlje u mom životu, naučila sam upotrebljavati principe tog znanja za kreiranje svoje sreće." objašnjava nam Marie Diamond.

Marie će gostovati u Hotelu Dubrovnik u centru Zagreba, 16. prosinca 2018.

VRIJEME: 9:30 - 17:30
ADRESA: Gajeva 1, Zagreb
PRIJAVE:Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.098 702 927, 091 535 5197

CIJENA: 120 Eur - 888 kn
Mogućnost plaćanja u dvije rate.

UPLATE:

Happy You d.o.o.
Alberta Bazale 8, Zagreb
IBAN HR9023600001102497452


Više informacije i detalja pronađite ovdje.

Linker
19. travanj 2024 19:16