Posebnu čar svojim unikatnim knjigama Daria je dodala apliciranjem djetetova imena i prezimena 3D printom na korice.
 Foto: Vesna Mrvelj
Pravi izbor za obiteljsku kolekciju

Mame, ovu knjigu ne smijete propustiti

Rođenje djece i njihov rast naši su najveseliji trenuci u životu pa zašto ih ne bismo zabilježile u posebnu knjigu uspomena kojoj ćemo se moći vraćati jednog dana kad pođu na fakultet ili pokazivati svojim unucima kada nas naša djeca njima podare?

Takvu posebnu knjigu imala je većina nas. Knjiga je nosila naziv koji joj zaista pristaje i koji je zadržala do danas - Radosnica.

Iako u knjižarama možemo kupiti nekoliko vrsta radosnica, mlada diplomantica računovodstva i financija, s istaknutom crtom za kreativnost i grafički dizajn, oduševila nas je svojoj inačicom ove drage nam uspomene - personaliziranim radosnicama s vašim fotografijama i imenom vašeg djeteta koje postaje glavni junak/junakinja čarobne priče o odrastanju.

Nešto posebno

Daria Markić je nakon osam godina radnog iskustva u prodaji, računovodstvu i grafičkom dizajnu, odlučila pokrenuti vlastiti obrt i proizvoditi personalizirane unikatne knjige za djecu i odrasle, pod brandom prigodnog naziva Magical Book Lab.

"Želim svojim personaliziranim knjigama uvesti novitet na pomalo ustaljeno tržište. Samoj izradi posvećujem potpunu pažnju i ljubav, što vidim da moji kupci osjete zbog pozitivnih komentara i oduševljenja nakon kupnje knjiga. U mom malenom laboratoriju knjiga, kupac je kralj koji sam bira dizajn i stil naručene knjige." ističe Daria.

Foto: Vesna Mrvelj
U Darijinom Magical Book Labu, osim personaliziranih Radosnica za djecu do prve godine života, u ponudi možete pronaći još i one za vrtićko doba, u verzijama za curice i dečke.

Tekstove i potpuni dizajn svojih knjiga Daria osmišljava sama. Riječ je o priči o odrastanju djeteta osmišljenoj u stihovima s praznim crtama za nadopisivanje sadržaja.

Tako radosnica uključuje važne detalje iz djetetova života koje ostale knjige takvih tematika ne pokrivaju. Na primjer, razdoblje upoznavanja roditelja, kako je tata zaprosio mamu, koju sam novu mediteransku hranu probao/la na moru, uz popratna mjesta za lijepljenje prvog ubranog cvijeta, narukvica iz rodilišta, skupljenih školjki s plaže... Knjiga nudi i vrlo maštovit pregled rasta djeteta putem ostavljanja otisaka prstića na predviđena mjesta unutar knjige i upisivanja datuma.

Aplikacija bebinog otiska dlana i stopala

Korice knjiga koje Daria ima u ponudi raznovrsnih su materijala, uključujući tvrdi uvez sedefnog ili srebrnog odsjaja, zatim divne platnene korice raznih boja ili vrlo zanimljive visokokvalitetne sjajne na koje se osim fotografije djeteta apliciraju i prvi otisci rukice i nogice. Predivno osvježenje standardnih Radosnica, slažete li se?

Posebnu čar svojim unikatnim knjigama Daria je dodala apliciranjem djetetova imena i prezimena 3D printom na korice. I papir unutar knjiga je zanimljiv i pažljivo biran - vodootporan je i periv, što je vrlo zgodna činjenica uzimajući u obzir moguće prolivene sokiće ili kašice. Zgodno, zar ne?

Gdje možete nabaviti ove čarobne knjige?

Unikatne personalizirane radosnice zasad možete naručiti preko službene Facebook stranice Magical Book Laba ili direktno preko Darijina maila.

Linker
24. rujan 2023 06:36