FOTOGRAFIJE: Filip Popović
veselo ljeto

Luka Vidović mađioničarskim vikendom oduševio ispunjenu Ludu kuću

Priliku za ponovno uživanje u ludim mađioničarskim trikovima imat ćemo već ovoga ljeta kada slijedi velika morska turneja

Najpoznatiji hrvatski mađioničar Luka Vidović nezaboravnim i ludim iznenađenjima oduševio je najmlađe posjetitelje ludilišta Luda kuća te najavio uzbudljivo ljeto. Osim što je svibanjski vikend protekao u znaku magije, Luka je brojnoj okupljenoj publici predstavio i svoju inačicu uređaja za teleportaciju koji je oduševio sveprisutne. Show se održao prema svim propisanim epidemiološkim mjerama.

image
FOTOGRAFIJE: Filip Popović


Ljetna turneja

Luka ove godine obilježava 20. obljetnicu svoje bogate karijere te mu je cilj svim ljuditeljima magije prirediti što više nezaboravnih interaktivnih predstava. Tako je svojoj publici pokazao neke od najvećih tajni magije.

Priliku za ponovno uživanje u ludim mađioničarskim trikovima imat ćemo već ovoga ljeta kada slijedi velika morska turneja. Luku ćemo na pozornici ponovno vidjeti u Pakoštanima te u Plavoj Laguni u Umagu, ali i diljem obale.

Sudeći prema inovativnim i nesvakidašnjim Lukinim idejama s nestrpljenjem možemo očekivati nove uzbuljive magioničarske avanture koje nam sprema.

Linker
19. travanj 2024 15:22