Radionice Mirka Vragovića održavaju se četvrtkom, no na Zrinjevcu svaki dan možete i vježbati.
 Foto: Promo
Radionice na otvorenom

Ljeto na Zrinjevcu u znaku učenja o sreći

Mirko Vragović, instruktor metode energetskog coachinga i relaksacije, u sklopu manifestacije Ljeto na Zrinjevcu održava radionice koje otvaraju pitanja na koja mnogi danas traže odgovore.

Što nas čini sretnima? Ono što imamo ili ono što jesmo? Što činimo na dnevnoj bazi da bi smo se usrećili? Zašto činimo neke stvari, da li nam je motivacija osobna sreća, status/materijalna sigurnost ili pozicija na poslu? Sretniji od nas pitaju se ova pitanja svakodnevno, oni manje sretni rjeđe, a nesretni nikad. Idući iz dana u dan bez da razumijemo koja nam je prava motivacija završavamo razočarani, tješeći se hranom, sadržajima koje nasumično odabiremo, produbljujući jaz između sadašnjosti i zamišljenog mjesta gdje bismo željeli biti.

Na radionici sreće Mirko Vragović, instruktor metode energetskog coachinga i relaksacije, svojim polaznicima pokazuje metode kako ovladati alatima koji će pomoći da osvijeste što ih čini sretnima i povećaju broj sretnih dana u odnosu na one nesretne u životu.

"Obzirom da smo krojači svoje sudbine, sami moramo uzeti škare u svoje ruke i početi krojiti!" istaknuo je Vragović.

Foto: Promo
Već idući četvrtak možete naučiti kako se riješiti misli i istinski uživati.


Na samom kraju polaznici su uvedeni u stanje duboke prirodne relaksacije, kroz koju se vježba mentalna pozicija koja ne treba preduvjete, a omogućava da očistimo um i postignemo sreću. Idući četvrtak, 21. srpnja, ne propustite treću Oraveda radionicu - „Znamo li se riješiti misli i uživati“?

Organizatori su mislili na sve i potrudili se da Ljeto na Zrinjevcu ispuni sva očekivanja, pa tako u sportskoj zoni, osim Oraveda radionica, možete sudjelovati na radionicama joge svakim radnim danom od 10 do 11 sati, ali i okušati se u raznim borilačkim vještinama od 17 do 19 sati.

Linker
17. travanj 2024 01:41